נולדתי וגדלתי במושב קדרון, מוקפת באהבה אינסופית לטבע ולירוק שמסביבי את הפירות והירקות היינו אוכלים כמו שהם, הישר מהמשק, הביצים נאספו טריות יום יום מהלול של השכנה והחלב הטרי – את טעמו לעולם לא אשכח…
מיד אחרי שירותי הצבאי הלכתי בעקבות האהבה לקצה העולם וחייתי על אי בדרום האוקיינוס השקט במשך 23 שנה, שם עשיתי את צעדיי הראשונים במטבח הביתי והקטן, בישלתי ואירחתי חברים – שני הדברים האהובים עליי.
עם השנים, בנסיעותיי בעולם הגדול, צברתי ידע וניסיון והתמחיתי בבישול וקונדיטוריה – בדגש על קייטרינג חלבי, בבית הספר הגבוה לקולינריה .Le Cordon Bleu היום, חזרתי לשורשים שלי ואני כאן על מנת לתת פתרונות אירוח יצירתיים, להגשים משאלות ולהפוך חלום למציאות.