אחד הדברים היותר מרגשים בחיים שלנו קשור לתקופות שבהן אנחנו מתכננים וחושבים על הפקה של אירוע. לא פעם, מדובר באירוע חשוב, מהותי, משמעותי כמו חתונה, בת מצווה או שבת חתן, אבל יש גם לא מעט אירועים חשובים לא פחות כמו ימי הולדת עגולים, הרמות כוסית ייחודיות ומסיבות חד פעמיות של המשפחה. יכול מאוד להיות שכבר לקחתם את ההחלטה לגבי הלוקיישן של האירוע, יכול גם להיות שאתם עדיין נמצאים בשלבי התלבטות . בכל מקרה, סביר להניח שאתם מאוד מתרגשים לקראת. אם הגעתם לכאן, אתם בטח מחפשים קייטרינג בוטיק, אתם וודאי רוצים להשלים את האירוע עם אוכל טעים, איכותי ברמה קולינרית סופר גבוהה
האירוע שלכם ההתרגשות היא גם שלנו
אולי זה משפט שנשמע לכם קצת קלישאתי, או אולי הרבה, אבל אצלנו באמת רואים כל אירוע כהגשמה של חלום. כמעט כל אדם שבוחר להפיק אירוע ולקחת על עצמו את המשימה של בחירת הספקים השונים שיקחו חלק, חושב לעצמו בראש על משהו מסוים. הוא רואה את הדברים בצורה מסוימת ולא מוכן להתפשר על פחות מזה. אנחנו יודעים להבין את החלום שלכם ולהגשים אותו למציאות בארגון אירוע מדהים. אז שלום ונעים להכיר. קוראים לי נועה דניס וגם אני רואה בכל אירוע הזדמנות להגשים חלומות. את החלומות שלכם.
קייטרינג בוטיק לאירועים יחודיים
אז מי אנחנו
המילה בוטיק היא לא סתם מילה עבורי. בחרתי בה כי היא מסמלת בדיוק את האמונות והערכים שבגללן החלטתי להקים את הבייבי הפרטי שלי. קייטרינג חלבי ברמה הכי גבוהה שיש. קייטרינג המבוסס על טהרת הצמחונות, הטבעונות, החלביות. מנות שמה שהכי מאפיין אותם זה כבוד לחומרי גלם. כבוד לאמא אדמה. אני הבעלים של קייטרינג בוטיק ייחודי בו כל המנות עוברות תהליך מחשבתי שלי. אני בוחרת את חומרי הגלם בצורה סופר קפדנית וכל מנה נעשית בעבודת יד עם הרבה מאוד אהבה. האירועים שלנו מונים בין 20 ועד 200 מוזמנים לכל היותר.
איך האוכל מוגש?
ובכן יש שתי אופציות עיקריות עליהן אנו ממליצים אבל אנחנו לגמרי זורמים עם הלקוחות שלנו:
- בופה –פריסה ועיצוב של שולחן מרשים עליו האוכל מוגש. כל אחד שמוזמן לאירוע לוקח לו צלחת. באופן כזה אפשר להנות ממגוון די גדול של מנות קלילות וכיפיות.
- מצולחת – המנות מוגשות לשולחנות לפי הקונספט שאתם בוחרים, ממש כמו במסעדת שף.
קייטרינג בוטיק על ידי שף
מה מייחד אותנו?
שנים של קולינריה מאחורי ולפניי- כל המנות מוכנות על ידי ועל ידי הצוות שלי בעבודת יד. רכשתי את הידע שלי תוך כדי מסע בחו“ל במקומות שקולינריה הם חלק מהמהות שלהם כמו צרפת, איטליה ובלגיה.
- טריות לפני הכל – לפני כל אירוע אני מגיעה אל חקלאים שמגדלים בעצם את הפירות והירקות, בוחרת כל מוצר בקפידה רבה מבלי להתפשר על איכות. אני נותנת כבוד לעונה בשנה ועושה שימוש בפירות וירקות ייחודיים לאותה עונה, אותם אני משלבת בתוך המנות.
- כי שירות מבחינתי הו ערך עליון – אני רואה כל אירוע כמשהו חד פעמי ואני חושבת שהקשבה, יחס אישי ומקצועיות הם חלק בלתי נפרד מתהליך הפקה של אירוע, מכל סוג שהוא.
- תפריט מותאם אישי – אני בונה את התפריט בכל הזדמנות מחדש במטרה שהכל יהיה מושלם ותקבלו מענה מלא לצרכים ולציפיות שלכם. תמיד ניתן לשלב מנות צמחוניות, מנות טבעוניות או דגשים אחרים שקשורים לאוכל בהתאם לקהל שמגיע.
אז אני מזמינה אתכם להשאיר את הפרטים שלכם ואשמח לחזור אליכם במהרה, בדרך לאירוע שהוא לא פחות ממושלם.