סלט קפרזה תאנים
בכמה דקות עבודה תוכלו להכין סלט מדהים כמו במסעדות הטובות
לרוב אני מכינה סלט קפרזה עם עגבניות שרי, מוצרלה ובזיליקום כחלק מהתפריט שלנו באירועים אך כשמגיעה עונת התאנים בגל השני בעיקר בקיץ (בין יולי לספטמבר) אני מכינה את הסלט עם תאנים בשלות. זה סלט רענן עם טעם גן עדן שלוקח כמה דקות בודדות להכין אותו. לתאנים טעם מתוק ויחודי ביותר אך חיי המדף שלו קצרים ביותר וכדי לאכול מקסימום יומיים אחרי הקניה.
שלכם, נועה דניס, שפית פרטית
חשוב להשתמש בחומרי גלם משובחים
גם למי שלא מומחה בבישול
שימוש בחומרי גלם איכותיים ישדרג את המנה
מרכיבים
כמות ל-4 מנות:
6 תאנים
3 כדורי מוצרלה באפלו גדולים
2 ענפי בזיליקום טרי
שמן זית
חומץ בלסמי מצומצם
מלח איכותי
פלפל גרוס
אופן ההכנה
מניחים 4 צלחות שטוחות
חותכים את התאנים ל-4 חלקים כל אחת ומפזרים כ-6-8 חתיכות על כל צלחת.
בוצעים את הכדורי מוצרלה לכמה חתיכות ומניחים במפוזר בכל צלחת כ- 6-8 חתיכות.
מזליפים בלסמי מצומצם, שמן זית ומלח פלפל מעל החתיכות המונחות על הצלחת ובוזקים מלמעלה עלי בזיליקום.
אפשר לפזר מעט נבטים מלמעלה ולהגיש.
מארגנים אירוע ומחפשים קייטרינג חלבי לאירועים שכולל את כל המנות המובחרות שלנו? צרו איתנו קשר >>