אירוח הוא חלק בלתי נפרד מהמהות שלנו הישראלים. רובנו אוהבים לפתוח את דלת ביתנו בכל הזדמנות שיש לנו בין אם זה במטרה לחגוג אירוע מסוים כמו יום הולדת, בר מצווה או מסיבת אירוסין ובין אם למטרה של גיבוש, הרמת כוסית או אירוע מינגלניג.

כיבוד קל לאירוח בסגנון בינלאומי הוא בעצם שילוב של מנות יחסית קטנות שאפשר ”לקחת בביס“ או להניח זה לצד זה על צלחת קטנה כאשר כל מנה מוגשת בצורה אסתטית וכל ביס הוא פשוט מושלם.

שלום ונעים להכיר! קוראים לי נועה ואני הבעלים של קייטרינג בוטיק משגע אותו בניתי בשתי ידיי אחרי שנים של סיבובים בעולם.

במהלך השנים למדתי, עבדתי וביקרתי באינספור מקומות השראתיים אשר הביאו אותי בסופו של דבר חזרה לישראל להקים משהו שהוא הרבה יותר מחברת קייטרינג.

לפני מספר שנים זיהיתי את הצורך ההולך וגובר בקרב הקהל הישראלי למצוא פתרון לאירועים קטנים עם תפריט סופר מוקפד כאשר מחשבה, יצירתיות והרבה אהבה מושקעת בכל מנה ומנה. בחרתי לשלב בתפריט שלי מנות ייחודיות שהמקור שלהן הוא מצרפת, איטליה, יוון ולתת להן את הטוויסט האישי שלי.

כיבוד קל לאירוח בסגנון בינלאומי

אז מה אני מציעה לכם?

ובכן, כל אירוע שונה בתכלית מהאחר ולכן אני שמה דגש קודם כל להקשיב לכל לקוח שמגיע אלי. אני מתאימה את התפריט לסוג, גודל ומאפייני האירוע כאשר תוכלו לשלב מגוון רחב של מנות חלביות צמחוניות ביניהן עלי גפן ממולאים, בליני – קרפים מלוחים אפויים בתנור, פחזניות ממולאות בשמנת, סלמון ומבחר מילויים משתנים, פסטות טריות, שיפודי קפרזה, ברוסקטות איטלקיות עם ירקות קלויים ועוד…כל המנות משתלבות נפלא עם מגוון של משקאות בין אם זה אלכוהול איכותי או שתייה קלה.

בניתי את התפריט עם הרבה מחשבה במטרה להתאימו לקהל הישראלי. קהל שמצד אחד יודע ומבין מה זה איכות ומצד שני רוצה שיפתיעו אותו, יחדשו לו ובעיקר שיהיה לו נעים בעין וטעים בחך.

כיבוד קל לאירוח בסגנון בינלאומי

מדוע מגשי אירוח הם פתרון נפלא לאירועים קטנים?

ובכן, אני עדה לכך שיותר ויותר ישראלים בוחרים להפיק אירוע מצומצם בבית שלהם ובוחרים במגשי אירוח בתור פתרון נגיש, צבעוני, עשיר וכייפי. תחשבו רגע על עצמכם. אתם מגיעים לאירוע אליו הוזמנתם מראש ונותנים לכם את האפשרות לבחור מה בא לכם לאכול וזה היופי הגדול שבמגשי אירוח.

מכיון וגם בחרתי ללכת על קונספט חלבי-צמחוני, המגוון כל כך גדול ככה שכל אחד ואחת מהאורחים שלכם יוכלו למצוא מנות שהם מתחברים אליהם.

יתרון נוסף של מגשי אירוח על סגנונות הגשה אחרים הוא הנגישות שזה מאפשר, כלומר אפשר להפיק אירוע סופר מגניב וצעיר עם שף עד הבית, בלי לקרוע את הכיס.

כל מגשי האירוח מוגשים בכלים חד פעמיים אלגנטיים, מה שבעצם גם חוסך לנו המון זמן הם מבחינת היערכות מראש והן מבחינת בלאגן וניקיון. בנוסף, במידה ואתם רוצים שיהיו בתפריט גם מנות לצמחונים, טבעונים, רגישים לגלוטן או לקטוז, בהחלט אפשר ליישם את זה.

אז אם אתם מחפשים דרך שונה, ייחודית ויוצאת דופן להפיק את האירוע הבא שלכם אני מציעה לכם שתי אופציות נהדרות:

  1. שף לאירוע פרטי בביתכם באווירה אינטימית ומשפחתית
  2. אירוע בוילה מעוצבת ומושקעת אשר נבנתה ותוכננה בעיקר עבור אירועי בוטיק קטנים, רק 20 דקות מתל אביב בלוקיישן מושלם.

אני מזמינה אתכם להשאיר את הפרטים שלכם ממש כאן בעמוד הצור קשר ואני אשמח לחזור אליכם ולשלוח לכם תפריט בהתאמה לצרכים שלכם ושל האירוע שלכם.

נועה דניס

נועה דניס

נועה דניס פיתחה את אהבתה למטבח בילדותה במושב קדרון. בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
אחרי מסעותיה בעולם, פתחה נועה את חברת הקייטרינג המתגאה במטבח עם הפרודוקטים הטריים ביותר (מהגינה לצלחת) והטעימים ביותר.
נועה דניס

Latest posts by נועה דניס (see all)