מתכון לפיצה ללא גלוטןפיצה איטלקית ללא גלוטן

• 4 כוסות קמח ללחם ללא גלוטן
• 2 כפיות שמרים יבשים
• 6 כפות שמן זית
• 1 כפית סוכר
• 1 כפית מלח
• כוס מים חמימים

לשים את כל המצרכים ביחד כ 10 דקות, מניחים את הבצק בקערה משומנת לכחצי שעה.
מחלקים את הבצק ל 4 חלקים ופותחים כל חלק לעלה דק.
מורחים רוטב עגבניות, מפזרים גבינה ואופים בחום של 220 מעלות כ – 15 דקות

אני מכינה רוטב עגבניות מבצל סגול מטוגן, עגבניות שרי חתוכות ופרוסות פלפלים עם בזיליקום ואורגנו טריים.

בתאבון ובהצלחה

נועה דניס

נועה דניס

נועה דניס פיתחה את אהבתה למטבח בילדותה במושב קדרון. בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
אחרי מסעותיה בעולם, פתחה נועה את חברת הקייטרינג המתגאה במטבח עם הפרודוקטים הטריים ביותר (מהגינה לצלחת) והטעימים ביותר.
נועה דניס