סביצ'ה מוסר ים עם עשבי תיבול וירקות

מנה שהיא ארוחה שלמה, מלאה ובריאה, אהובה עליי מאוד בייחוד בקיץ.
ל- 4 אנשים-
4 פילה דג מוסר ים חתוכים לקוביות
רבע כרוב סגול, פרוס לרצועות דקיקות
חופן צנוניות, פרוסות
8 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
4 בצל ירוק (החלק הירוק), קצוץ
צרור קטן של כוסברה, קצוצה גס
צרור קטן של פטרוזיליה, קצוצה גס
2 לימונים סחוטים
שמן זית
מלח אטלנטי, פלפל שחור גרוס
שקדים פרוסים, קלויים
יוגורט כבשים – להגשה
מערבבים את כל הירקות ועשבי התיבול ביחד בקערה, מוסיפים את הדג ואת הלימון ומערבבים.
מתבלים במלח, פלפל ושמן זית.
מורחים צלחת בנדיבות ביוגורט כבשים, מניחים מעל את הסביצ'ה, מפזרים מעט שקדים קלויים, מזליפים מעט שמן זית ומגישים.
נועה דניס

נועה דניס

נועה דניס פיתחה את אהבתה למטבח בילדותה במושב קדרון. בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
אחרי מסעותיה בעולם, פתחה נועה את חברת הקייטרינג המתגאה במטבח עם הפרודוקטים הטריים ביותר (מהגינה לצלחת) והטעימים ביותר.
נועה דניס

Latest posts by נועה דניס (see all)