הרעיון לשלב סדנאות בישול כחלק בלתי נפרד מהתשוקה שלי לאוכל טעים, צבעוני, איכותי וטרי בא דרך האהבה שלי ללמד. אני אוהבת אנשים, אוהבת להדריך אותם, מסבירה עם תשוקה אמיתית דבר שיוצר שילוב מושלם בין ידע טכני לבין האהבה העצומה שלי לבישול. אגב, לעתים יש מתכונים שנראה ממבט ראשון כאילו מסובך מאוד להכין בבית לבד, אבל יש המון מתכונים שנראים מסובכים וקלים מאוד להכנה, כל מה שצריך זו הבנה בסיסית ותרגול.
לאחר שתיקחו חלק בסדנאות הבישול שיצרתי במיוחד עבורכם תוכלו לבשל מגוון של מתכונים אצלכם בבית ולשדרג קצת את התפריט הרגיל שבטח כבר הפך לחלק בלתי נפרד מהשגרה שלכם.
מה בסדנה?
לאחר שהתעסקתי עם סוגים שונים של חומרי גלם- גבינות צרפתיות והולנדיות, פירות וירקות טריים אורגניים המגיעים היישר מהחקלאי, יינות בוטיק מיקבים בארץ, שוקולדים בלגיים וצרפתיים איכותיים ועוד חומרי גלם מיוחדים, הבנתי איזה פוטנציאל אדיר קיים וכמה דברים אתם יכולים ללמוד בסדנה אחת של כמה שעות. חשוב לי מאוד להדגיש בפניכם כי כל חומרי הגלם אותם אני בוחרת ממש בפינצטה מגיעים לסדנה טריים באותו היום מספקים שונים איתם אני עובדת בהתאם לעונה בשנה. את הסדנה אני בונה על פי מספר קריטריונים:
מה אתם רוצים ללמוד? מאפים צרפתיים מפונפנים, אוכל בריאות כמו סלטים צמחוניים צבעוניים או מתכונים שאפשר להכין בבית ממש שבקלות. ניתן ללמוד איך להכין קינוחים מכל הסוגים – עוגות מכל הסוגים, קרמים וציפויים. למעשה אני בונה את הסדנה לפי מה שבא לכם להכין. כמה אנשים משתתפים בסדנה? ניתן לארגן סדנה לזוג, לארבעה, לשמונה ואפילו עד 20 אנשים. כולם יהיו שותפים להכנת המתכונים. המטבח שלי מותאם לסדנאות אבל אם תרצו בהחלט ניתן יהיה לארגן את הסדנה אצלכם בבית במידה ותרצו.
למה לעשות אצלי סדנאות?
אני גרה בישוב כפרי במרכז הארץ. תכננתי ועיצבתי את המטבח שלי בקפידה רבה. מטבח בסגנון ביסטרו צרפתי קלאסי באווירה עוטפת, נינוחה ונעימה כך שמיד תרגישו בבית. בנוסף, ממש נוח לעמוד מולי ולראות שלב אחר שלב בדיוק איך אני מכינה את המתכונים השונים.
סדנאות הבישול שלי מתאימות לימי כייף ו/או גיבוש לעובדים, לזוגות – צעירים ומבוגרים, למשפחות ולחברים קרובים – אתם בוחרים.