החיים מלאים ברגעי אושר, שמחה והנאה. לאורך השנים אנו בונים את ביתנו, מגדלים את ילדנו וחולקים ביחד רגעים שקשה מאוד להביע במילים.
הצחוק הראשון שלהם, הצעד הראשון, הבשורה שקידמו אותנו בעבודה, הדודה שבאה לביקור מחו“ל אחרי שנים שלא נפגשנו, החופשה ליעד שתמיד חלמנו ליסוע אליו, ההחלטה ללמוד משהו חדש, השינוי בקריירה – אלו הם רק חלק מהרגעים שכולנו זוכרים בחיים שלנו. רגעים ששווה להוציא בשבילם את המצלמה ולתעד או סתם לטפוח לעצמנו על השכם.
אבל מה עם אותם אירועים שמתקיימים אחת ל… התינוק שנולד והצטרף למשפחה, הבת מצווה של הבת, יומולדת 90 לסבא או חגיגת 60 לאמא, הילד שמתגייס או אחיו שמשתחרר… זה כבר סיפור שלם. הפקה. אירוע. אז אם גם אתם מחפשים קייטרינג שף לרגעים המיוחדים באמת, הגעתם בדיוק למקום הנכון!
מי אני ואיך אני נכנסת לתמונה?
אז קודם כל נעים מאוד להכיר! קוראים לי נועה דניס ואני הבעלים של קייטרינג בוטיק המבוסס על תפריט חלבי. אחרי מסע שלם בעולם, מסע שהכיל את כל אותם רגעים שתיארנו למעלה, מסע שבו חקרתי, למדתי, עבדתי ויצרתי את האני מאמין שלי, אני גאה לספר לכם שכבר כמה שנים אני גרה בארץ שלי, בארץ שלנו, בה החלטתי להקים את הבייבי הפרטי שלי.
אני שפית וקונדיטורית במקצוע שלי ואת ההכשרה שלי רכשתי בבתי הספר המובילים ביותר בעולם לבישול וקולינריה. החלטתי לקחת את כל הערכים עליהם גדלתי ולהפוך אותם למשהו קצת אחר. בחרתי לראות כל אירוע או יותר נכון כל אדם או משפחה שמגיעים אליי בתור הזדמנות להגשים חלום.
כל אירוע והאופי שלו
אני מאמינה שצריך להתייחס לכל אירוע באופן אחר משום שכל אירוע הוא שונה. זה בא לידי ביטוי במיקום שתבחרו לאירוע שלכם, בכמות המוזמנים, בסוג שלו, בקונספט, באווירה שאנחנו רוצים ליצור וכמובן בתפריט.
אני בונה את התפריט בכל פעם מחדש ובוחרת בחומרי הגלם הטריים ביותר, אלה אשר מאפיינים את העונה בשנה שבה האירוע שלכם מתקיים. אם יש צמחונים, בואו נבנה תפריט עם מנות צמחוניות, אם יש ילדים, נפנק גם אותם.
אני מתייחסת לכל פרט באירוע ויוצרת משהו אחר ומיוחד. התפריט מבוסס על שילוב בין המדינות האהובות עליי ביותר: איטליה, צרפת, יוון וישראל. התוצרת המקומית לצד הידע הקולינרי שרכשתי דרך התרבויות הללו מאפשר לי ליצור משהו קסום המשלב בין טריות, איכותי ודיוק בטעמים. התוצאה תמיד תהיה שולחן עשיר בטעמים, מגוון שפשוט מעלה לכולם חיוך על הפנים.
מה זה אומר ארוחת שף?
זה אומר שהכל ברמה הכי גבוהה שאפשר ושאני שמה דגש על כל פרט באירוע שלכם מהקטן ועד הגדול. הדיוק, שילובי הטעמים, המחשבה קצת מעבר, הדמיון והיצירתיות הופכים כל מנה לכוכבת. כל המנות מוכנות בסמוך לאירוע או בזמן האירוע עצמו כאשר חומרי הגלם הינם טריים והכל מוכן בעבודת יד קפדנית ומקצועית.
אז איך זה עובד?
ובכן, ברגע שנצא לדרך, אני פשוט אתחיל לשאול אתכם שאלות שיעזרו לנו להחליט לגבי הסגנון של האירוע. זה יבוא לידי ביטוי כמובן בבחירת המנות אבל לא רק. נאפיין את סגנון ההגשה שיותאם לכמות המוזמנים וכמובן ללוקיישן, נחליט ביחד על העיצוב, על סוג האלכוהול שיוגש וביחד נוכל להפוך את החלום למציאות.
אז אני מזמינה אתכם ליצור איתי קשר דרך האתר או בטלפון, להתרשם מהתמונות, ההמלצות והסרטונים, ותוך זמן קצר אני אחזור אליכם עם מענה על כל השאלות.