פוקצ'ה ביתית
רוצים להכין פוקצ'ה ביתית כמו באיטליה או כמו במסעדות ?
הנה מתכון נהדר ופשוט לפוקצ'ה ביתית נהדרת שמתאימה לכל ארוחה. תוכלו לשדרג אותה עם תוספות נוספות מעל – עלי רוזמרין או ארגנו, עגבניות מיובשות, פלפלים קלויים ועוד. את הפוקצ'ה הזאת אנחנו מכינים לאירועים שאנו עושים בקייטרינג החלבי שלנו
שלכם, נועה דניס, שפית פרטית
כולל מרכיבי הרוטב
גם למי שלא מומחה בבישול
מתכון פשוט וקל כמעט לכל ארוחה
מרכיבים
לבצק:
1 ק"ג קמח
1 כף שטוחה שמרים יבשים
כף מלח
600 מ״ל מים פושרים
2 כפות שמן זית
טיפ:
אפשר להשתמש בקמח מיוחד לפוקצ'ות אבל לא חובה
מומלץ להוסיף דברים נוספים מעל הפוקצ'ה כגון עשבי תיבול
אופן ההכנה
שמים קמח, שמרים ומים בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים כ-2 דקות. מוסיפים את יתר החומרים ולשים 10 דקות לקבלת בצק רך ודביק
מכסים את הקערה בניילון נצמד ועליו מגבת ומתפיחים כשעה, שעה וחצי עד להכפלת הנפח
מעבירים את הבצק לנייר אפייה ומעצבים בעזרת שמן זית לגודל הרצוי
יוצרים גומות בבצק בעזרת אצבעות משומנות, ומסדרים את הטופינג לפי בחירתכם. מתפיחים 20-10 דקות.
בינתיים מחממים תנור ל 200 מעלות
אופים 15-12 דקות, תלוי בעובי, עד הזהבה
מארגנים אירוע משלכם ומחפשים קייטרינג חלבי לאירועים שכולל את כל המנות המובחרות שלנו? צרו איתנו קשר >>