דג דניס ים תיכוני
זאת מנה נפלאה עשירה בטעמים ים תיכוניים, מנה דיאטטית, בריאה והכי חשוב, קלה מאוד להכנה
מתכון נפלא לדג דניס (הדג האהוב עלי) , דג עם טעמים עדינים בשילוב עשבי תיבול וצ'ימיצ'ורי. חשוב להשתמש בדגים טריים בלבד. ניתן לשלב במנה עשבי תיבול נוספים לפי הטעם האישי שלכם. את המנה הזאת ומנות דומות אנחנו מכינים לאירועים שאנו עושים בקייטרינג שלנו
שלכם, נועה דניס, שפית פרטית
כולל מרכיבי הרוטב
גם למי שלא מומחה בבישול







מרכיבים
3 דגי דניס לא גדולים
2 ענפי טימין
לימון פרוס לפרוסות דקות
2 שיני שום פרוסות דק
לצ׳ימיצ׳ורי עשבי תיבול:
חצי צרור כוסברה קצוצה
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
1/4 לימון קצוץ עם הקליפה
3 שיני שום
1 פלפל צ׳ילי אדום
מיץ לימון מחצי לימון
1 כף שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל 180 מעלות
חורצים 3 חריצים מכל צד של הדג, ממלאים את בטן הדג בפרוסות לימון, שום וטימין
הכנת צ׳ימיצ׳ורי:
טוחנים קלות את כל חומרי הצ'ימיצ'ורי במעבד מזון. מורחים את תערובת על הדג משני הצדדים.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים עם שמן זית, מניחים את הדג ואופים כ 15 דקות
מארגנים אירוע משלכם ומחפשים קייטרינג חלבי לאירועים שכולל את כל המנות המובחרות שלנו? צרו איתנו קשר >>