אירועי בוטיק

Chef's Catering

אחת השאלות שעולות פעם אחר פעם בהקשר של הפקת אירועים היא מה ההבדל בין אירוע רגיל, סטנדרטי, מסוג האירועים בהם כולנו כבר היינו וכנראה שעוד נוזמן אליהם בעתיד לא מעט פעמים לבין אירועי בוטיק. אז כדי לענות על השאלה הזו, חשוב להבין את המושג ’בוטיק‘. אז המושג בוטיק מגיע מהשפה הצרפתית – Boutique. הכוונה היא לחנות מציאות קטנטנה שבה ניתן לרכוש פריטים סופר מיוחדים ויוצאי דופן, כאלה שתמיד יהיו באופנה. המושג בוטיק מתייחס גם לתחומים אחרים, הרי לא פעם אנחנו נחשפים לשמות כמו ”מלון בוטיק“, ”מסעדת בוטיק“, ”אולם בוטיק“, ”קייטרינג בוטיק“ וגם ”אירוע בוטיק“.  שאנחנו שומעים את המילה בוטיק אנחנו ישר מבינים שזה משהו ייחודי, שונה, אחר, משהו יוצא דופן. משהו נישתי, אולי אפילו חד פעמי. אז שלום ונעים להכיר. קוראים לי נועה דניס ואני הבעלים של קייטרינג חלבי ייחודי ויוצא דופן. כן אני מרשה לעצמי לקרוא לו ”קייטרינג בוטיק“ ואני גם יודעת שאם תבחרו בנו לאירוע הבא שלכם, כל האורחים ידבר על האירוע שלכם לאורך זמן. אז מה זה בעצם בוטיק מבחינתי? 

אירועי בוטיק - ארגון הפקה ועיצוב האירוע

קצת על עצמי

המסע שלי התחיל ממש ברגע שסיימתי את חובותיי לצה“ל ועברתי לגור במקום קסום, צבעוני, ייחודי, מסוג המקומות שיש רק בסרטים. האיים הפולינזיים. האיים ממוקמים בדרום האוקיינוס השקט והם מאופיינים על ידי תרבות צרפתית קלאסית.  במשך 20 שנה טיילתי וביקרתי באינספור מקומות, למדתי קולינריה ובישול באחד מבתי הספר המוכרים בעולם – קורדון בלו ולקחתי חלק באינספור אירועים ייחודיים ויוצאי דופן. השילוב בין התרבות הצרפתית לבין השורשים הארץ ישראליים שלי גרמו לי לחזור לארץ ולהקים את הבייבי הפרטי שלי.  הצוות שלי ואני רואים במושג בוטיק ייחודיות והקפדה על הפרטים הקטנים ביותר. כל אירוע הוא הזדמנות למשהו חדש, להגשמה ויצירה. אני מביאה איתי תשוקה ואהבה אינסופית לאנשים, לאוכל טוב ואלכוהול ברמה גבווה. אני שמה דגש על טריות, על מנות המוכנות בדקדוק רב המבוססת על מלאכת מחשבה, רכיבים טריים ואיכותיים ללא פשרות. כל ספק נבחר בקפידה, כל מרכיב מלווה ביד מקצועית וזה מה שהופך כל מנה למדויקת להפליא.

פאי תפוחים - נועה דניס, קייטרינג חלבי
נועה דניס, קייטרינג חלבי

קייטרינג בוטיק - זה אומר שכל האוכל מוכן בעבודת יד

מה שונה?

בשונה מקייטרינגים אחרים אליהם נחשפתי במהלך השנים, אני מאמינה בדינמיות, במגוון, בשוני. אני נוטה לכבד כל עונה בשנה ולתת לגידולים את המקום שלהם. אני גם מבינה כי כל אירוע הוא שונה לגמרי מהאחר ולכן אנחנו בונים את התפריט בהתאם לצרכים שלכם. אני מאמינה שאירועים קטנים, בוטיקיים הם הרבה יותר מוצלחים מאירועים גדולים והם מאפשרים לקלוע בול למטרה בכל פעם מחדש. הכל יותאם לצרכים שלכם: ללוקיישן, לסוג האירוע, לאוכל שאתם מתחברים אליו, לטעמים, לאווירה ולעיצוב. אירוע בוטיק הוא הזדמנות מדהימה בשבילי להקפיד על הפרטים הקטנים ו“לתפור“ עבורכם אירוע משקע.

אז איך זה עובד?

בעיקרון, כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להשאיר את הפרטים שלכם באתר שלי או ליצור איתי קשר. משם אני אעשה הכל כדי להבין מה בדיוק אתם רוצים ליצור. בעיקרון, אתם יכולים להגיע כמו כל האורחים שלכם, כי הצוות שלי ואני פשוט דואגים להכל עבורכם, מהצלחת ועד כוס היין המשובח מהיקבים המובילים בישראל. לאחר שנכיר קצת ונבין את הקונספט של האירוע, אשלח לכם תפריט ייחודי התואם את הצרכים והטעם האישי שלכם. 

אז אני מחכה לכם וביחד נוכל להגשים חלומות ולהפיק אירוע בלתי נשכח ויוצא דופן.

מפריד דקורטיבי, נועה דניס קייטרינג לאירועים

קצת מהמטעמים שלנו:

לקוחות יקרים, אחרי שנים רבות שעשינו קייטרינג חלבי אצלכם והפקנו מאות אירועים פתחנו מקום חדש ומדהים במרכז הארץ ושם אנחנו מקיימים אירועי בוטיק משפחתיים ועסקיים – 
נשמח שתכנסו לאתר החדש שלנו >>