אודות
Chef's Catering
המסע האישי שלי
הדרך הלא כל כך שגרתית שבה בחרתי החלה בילדות שלי במושב קדרון, החיים במושב בשנים אלו התאפיינו בקשר הדוק לאדמה ולתוצרותיה. למשפחתי היה פרדס של תפוזים ופומלות ובו אחיי ואני עבדנו בקטיף ובהשקייה. הקרבה לטבע חידדה אצלי את ההערכה לפרודוקטים טריים ולשימוש בפירות וירקות עונתיים.
אחרי השירות הצבאי שלי נסעתי בעקבות האהבה לגור בפולינזיה הצרפתית המורכבת מקבוצת איים וממוקמת בדרום האוקיינוס השקט. במהלך 23 השנים בהן התגוררנו שם, נדדנו בין מספר איים, כאשר בכל אי למדתי את האמנות המקומית, הריקודים האקזוטיים והמאכלים המאפיינים את המקום.
לאורך כל השנים הקשר שלי למטבח הלך והתחזק, התחלתי לאפות חלות למרכולים המקומיים, להכין עוגות לאירועים מיוחדים ולבסוף הקמתי קייטרינג בוטיק קטן שהציע אוכל ים תיכוני צבעוני, עשיר וטרי לתושבים המאורים המקומיים שעבורם אוכל זה היה אקזוטי ומיוחד. במהלך מסעותיי הרבים ברחבי העולם רכשתי ידע גדול וטכניקות בישול שהגיעו לשיאם במהלך לימודיי בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
מטבח השף שלי בישראל
אחרי הרבה שנים של געגועים למשפחה ולמולדת שלי החלטתי לחזור ארצה והיה ברור שלמרות השינוי הגאוגרפי אני ממשיכה בדרכי הקולינרית והקמתי את המטבח שלי פה בארץ, במושב שבו גדלתי. היום, שנתיים אחרי שחזרתי לשורשים שלי, אני בעלת קייטרינג חלבי בוטיק, כאשר את הפרודוקטים הטריים מספקים לי ספקים מקומיים והתוצאה היא אוכל טרי, איכותי ובריא.
המטבח שבניתי ועיצבתי עוטף אותי בכל פעם מחדש ואני נהנית מכל רגע שאני נמצאת בו ומבשלת בו או נפגשת בו עם לקוחות על בניית תפריט לאירוע. בישול מבחינתי מחובר לאהבה ונתינה ולכן בחרתי להיות שפית פרטית, להגיע לאנשים הביתה ולגרום להם להנאה ולרגעים בלתי נשכחים בחייהם.
המסע האישי שלי
הדרך הלא כל כך שגרתית שבה בחרתי החלה בילדות שלי במושב קדרון, החיים במושב בשנים אלו התאפיינו בקשר הדוק לאדמה ולתוצרותיה. למשפחתי היה פרדס של תפוזים ופומלות ובו אחיי ואני עבדנו בקטיף ובהשקייה. הקרבה לטבע חידדה אצלי את ההערכה לפרודוקטים טריים ולשימוש בפירות וירקות עונתיים.
אחרי השירות הצבאי שלי נסעתי בעקבות האהבה לגור בפולינזיה הצרפתית המורכבת מקבוצת איים וממוקמת בדרום האוקיינוס השקט. במהלך 23 השנים בהן התגוררנו שם, נדדנו בין מספר איים, כאשר בכל אי למדתי את האמנות המקומית, הריקודים האקזוטיים והמאכלים המאפיינים את המקום.
לאורך כל השנים הקשר שלי למטבח הלך והתחזק, התחלתי לאפות חלות למרכולים המקומיים, להכין עוגות לאירועים מיוחדים ולבסוף הקמתי קייטרינג בוטיק קטן שהציע אוכל ים תיכוני צבעוני, עשיר וטרי לתושבים המאורים המקומיים שעבורם אוכל זה היה אקזוטי ומיוחד. במהלך מסעותיי הרבים ברחבי העולם רכשתי ידע גדול וטכניקות בישול שהגיעו לשיאם במהלך לימודיי בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
מטבח השף שלי בישראל
אחרי הרבה שנים של געגועים למשפחה ולמולדת שלי החלטתי לחזור ארצה והיה ברור שלמרות השינוי הגאוגרפי אני ממשיכה בדרכי הקולינרית והקמתי את המטבח שלי פה בארץ, במושב שבו גדלתי. היום, שנתיים אחרי שחזרתי לשורשים שלי, אני בעלת קייטרינג חלבי בוטיק, כאשר את הפרודוקטים הטריים מספקים לי ספקים מקומיים והתוצאה היא אוכל טרי, איכותי ובריא.
המטבח שבניתי ועיצבתי עוטף אותי בכל פעם מחדש ואני נהנית מכל רגע שאני נמצאת בו ומבשלת בו או נפגשת בו עם לקוחות על בניית תפריט לאירוע. בישול מבחינתי מחובר לאהבה ונתינה ולכן בחרתי להיות שפית פרטית, להגיע לאנשים הביתה ולגרום להם להנאה ולרגעים בלתי נשכחים בחייהם.