• 4 כוסות קמח ללחם ללא גלוטן
• 2 כפיות שמרים יבשים
• 6 כפות שמן זית
• 1 כפית סוכר
• 1 כפית מלח
• כוס מים חמימים
לשים את כל המצרכים ביחד כ 10 דקות, מניחים את הבצק בקערה משומנת לכחצי שעה.
מחלקים את הבצק ל 4 חלקים ופותחים כל חלק לעלה דק.
מורחים רוטב עגבניות, מפזרים גבינה ואופים בחום של 220 מעלות כ – 15 דקות
אני מכינה רוטב עגבניות מבצל סגול מטוגן, עגבניות שרי חתוכות ופרוסות פלפלים עם בזיליקום ואורגנו טריים.
בתאבון ובהצלחה