"עגבניות סמוקות" – סדנת בישול עסיסית ומתוקה

 

האם ידעתם כמה תבשילים אפשר לעשות עם עגבניות?

רוצים ללמוד לבשל מטעמים לכם וליקירים?

אתם מוזמנים להצטרף לסדנת בישול שווה במיוחד!

 

הרעיון לעשות סדנת בישול המבוססת על עגבניות בא לי בעקבות

כתבת אוכל מצולמת במגזין האוכל בופה, שבה התבקשתי לפתח

מתכונים אשר שמים את העגבניה בקדמת הבמה. העגבניה נחשבת

 לפרי המסמל חיזור ותשוקה  ונקראת בפי האירופאים תפוח אהבה,

היא עגולה ועסיסית ומתאימה גם כמנה ראשונה וגם כארוחה מלאה

 ומשביעה. אני ובן זוגי מזמינים אתכם לחוויה קולינרית של טעמים,

ריחות וצבעים בבית הפרטי שלנו.

בתפריט:

מרק גספאצ'ו צונן ומרענן

קיש עגבניות צלויות, גבינת פטה וזיתי קלמטה

פסטה טריה עם עגבניות שרי צלויות

עגבניות ממולאות בבורגול עישבי תיבול

ברוסקטה עם סלסלת עגבניות

סלט קפרזה

ועוד….

 

מה תקבלו?

חוויה קולינרית באוירה כפרית וביתית

ארוחה מפנקת של כל מה שנכין ביחד

נישנושים במהלך הסדנה

ללמוד לבשל עם חומרי גלם עונתיים ואיכותיים

פולדר מעוצב שבתוכו מתכונים מודפסים של המנות שבישלנו

 

לאחר שתיקחו חלק בסדנאות הבישול שיצרתי במיוחד עבורכם

תוכלו לבשל מגוון של מתכונים אצלכם בבית ולשדרג את התפריט

הרגיל שבטח כבר הפך לחלק בלתי נפרד מהשגרה שלכם.

 

 

הזמנת פעילות

מינימום משתתפים – 6

מחיר למבוגר ₪250

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This