ניחוחות פרובאנס – סדנת אפייה צרפתית

 

חולמים לדעת להכין קרם ברולה כמו שמכינים בפריז?

רוצים ללמוד להכין קינוחים לכם וליקירים?

אתם מוזמנים להצטרף לסדנת בישול שווה במיוחד!

 

את לימודי הקונדיטוריה שלי השלמתי בבית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu .

במהלך הסדנה תקבלו טיפים ותלמדו להשתמש בטכניקות אפייה שלמדתי לאורך השנים

 בצרפת ובמסעותיי סביב העולם שיעזרו לכם לשדרג את האפייה במטבח הביתי שלכם.

אני ובן זוגי מזמינים אותכם לחוויה מתוקה של הפטיסרי הצרפתי בבית הפרטי שלנו.

 

בתפריט:

טארטלטים מבצק פריך במליות שונות

עוגיות מדלן

סבלה ברוטון

קרם ברולה

 

מה תקבלו?

חוויה קולינרית באוירה כפרית וביתית

המאפים שהכנתם באריזה לקחת הביתה

פולדר מעוצב שבתוכו מתכונים מודפסים של המאפים עם הסברים מפורטים

לאחר שתיקחו חלק בסדנאות הבישול שיצרתי במיוחד

עבורכם תוכלו לאפות מגוון של מאפים אצלכם בבית ולפנק

את בני משפחתכם וחבריכם בפטיסרי צרפתי אמיתי.

מינימום משתתפים 6

מחיר מבוגר – 250 ש"ח

 

 

Pin It on Pinterest

Share This