סדנאות בישול עם נועה דניס


 

הסדנאות הבאות שלנו – בישול עם האהובים עליכם

סדנאות בישול

הרעיון לשלב סדנאות בישול כחלק בלתי נפרד מהתשוקה שלי לאוכל טעים, צבעוני, איכותי וטרי בא דווקא דרך האהבה שלי ללמד. אני אוהבת אנשים, אוהבת להדריך אותם, מסבירה עם תשוקה אמיתית כזו שבאה מהבטן מה שיוצר שילוב מושלם בין ידע טכני לבין האהבה העצומה שלי לבישול. אגב, לעתים יש מתכונים שנראה ממבט ראשון כאילו מסובך מאוד להכין בבית לבד, אבל יש המון מתכונים שנראים מסובכים וקלים מאוד להכנה, כל מה שצריך זו הבנה בסיסית ותרגול.

לאחר שתיקחו חלק בסדנאות הבישול שיצרתי במיוחד עבורכם תוכלו לבשל מגוון של מתכונים אצלכם בבית ולשדרג קצת את התפריט הרגיל שבטח כבר קצת הפך לחלק בלתי נפרד מהשגרה שלכם.

מה בסדנא?

לאחר שהתעסקתי עם סוגים שונים של חומרי גלם- גבינות צרפתיות והולנדיות, פירות וירקות טריים אורגניים המגיעים היישר מהחקלאי, יינות בוטיק מיקבים בארץ, שוקולדים בלגיים וצרפתיים איכותיים ועוד חומרי גלם מיוחדים, הבנתי איזה פוטנציאל אדיר קיים וכמה דברים אתם יכולים ללמוד בסדנא אחת של כמה שעות. חשוב לי מאוד להדגיש בפניכם כי כל חומרי הגלם אותם אני בוחרת ממש בפינצטה מגיעים לסדנא טריים באותו היום מספקים שונים איתם אני עובדת בהתאם לעונה בשנה. את הסדנא אני בונה על פי שלושה קריטריונים:

  1. מה אתם רוצים ללמוד? מאפים צרפתיים מפונפנים, אוכל בריאות כמו סלטים צמחוניים צבעוניים או מתכונים שאפשר להכין בבית ממש שבקלות. ניתן ללמוד איך להכין קינוחים מכל הסוגים – עוגות מכל הסוגים, קרמים וציפויים. למעשה אני בונה את הסדנא לפי מה שבא לכם להכין.
  2. כמה אנשים משתתפים בסדנא? ניתן לארגן סדנא לזוג, לארבעה, שישה או שמונה אנשים. המטבח שלי יחסית קטן אבל אם תרצו בהחלט ניתן יהיה לארגן את הסדנא אצלכם בבית במידה ותרצו שיותר אנשים יקחו בה חלק.
  3. העונה בשנה- יש חומרי גלם בעיקר ירקות ופירות עונתיים ולכן את המתכונים עצמם נבחר ביחד לפי העונה בשנה. הרי מיותר לציין שלא כדאי להכין טארט אפרסקים בחורף כאשר הפירות עדיין לא הבשילו.

למה נוח לעשות אצלי סדנאות?

אני גרה במושב קדרון במרכז הארץ. תכננתי ועיצבתי את המטבח שלי בקפידה רבה. מטבח בסגנון ביסטרו צרפתי קלאסי באווירה עוטפת, נינוחה ונעימה כך שמיד תרגישו בבית. בנוסף, ממש נוח לעמוד מולי ולראות שלב אחר שלב בדיוק איך אני מכינה את המתכונים השונים. ניתן מראש להירשם לסדנאות (התאריכים מפורסמים באתר).

תוכלו לבחור בין שני סוגים של סדנאות, שתי השיטות נחשבות ליעילות ונעימות רק החוויה היא מעט שונה.

  1. Hands on – אתם מבשלים ביחד איתי, שלב אחר שלב ומתנסים בכל סוגי ההכנות והבישולים בעצמכם- אתם שוטפים, קולפים, קוצצים, מטגנים, מאדים ומבשלים עד להכנת המתכון בצורה מושלמת. תוך כדי ההכנה תקבלו כמובן תיקונים ורידג’קטים ממני כדי שבפעם הבאה תוכלו להכין את אותו מתכון בדיוק אצלכם בבית בצורה מושלמת. בסוף כמובן טועמים ונהנים מהצבעים, מהריחות והמרקמים.
  2. Hands off – סדנא המדמה תכנית בישול רק שבסוף הפתעה – אתם גם אוכלים את מה שהכנו. בעיקרון אתם יושבים מולי אחד ליד השני וצופים בי מכינה את המתכונים שלב אחר שלב. תוכלו לרשום הערות כמו רכיבים, שיטת הכנה, כמויות, מינונים ודגשים נוספים כדי שתגיעו הביתה תוכלו להכין את המתכון בעצמכם. בשיטה זו אמנם אינכם מתנסים בהכנה עצמה אלא צופים ובסיום טועמים את כל מה שהכנו ביחד. איזה כייף!.

סדנאות הבישול שלי מתאימות לימי כייף ו/או גיבוש לעובדים, לזוגות – צעירים ומבוגרים, למשפחות ולחברים קרובים – אתם בוחרים.

מעוניינים לשמוע עוד על הקייטרניג שלנו? השאירו פרטים ונחזור בהקדם

מעוניינים בשיחה עם השפית נועה?

 

אתם מוזמנים להתקשר למספר

 054-636-0228  

מחכים לשמוע מכם

 

Pin It on Pinterest

Share This