צילומים לתוכנית אוכל עם עמוס ברדה- עלי גפן ממולאים, צזיקי,סופגניות יווניות ותפוחים אדומים

לקראת חג החנוכה צילמנו ב- 1884, שהוא מתחם אירועי בוטיק, סרטוני בישול של מאכלים שמתקשרים לאוכל יווני. עמוס ברדה, מנהל המתחם אירח אותנו לתוכנית בישול בו הכנו במקום מספר מתכונים וצילמנו אותם למספר סרטונים שונים. בסרטון הזה, הכנתי סופגניות יווניות (לוֹקָאמַאדֶס) קטנות ומתוקות, שקל מאוד להכין וניתן להשיג אותן במעדניות רבות ביוון. הסופגניות הקטנות, מצופות בסירופ דבש ועליהן בוזקים אגוזי מלך והן טעימות מאוווווד. אתם מוזמנים להכין אותן בעצמכם.
נועה דניס

נועה דניס

נועה דניס פיתחה את אהבתה למטבח בילדותה במושב קדרון. בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
אחרי מסעותיה בעולם, פתחה נועה את חברת הקייטרינג המתגאה במטבח עם הפרודוקטים הטריים ביותר (מהגינה לצלחת) והטעימים ביותר.
נועה דניס