סדנת בישול יוונית למכון ויצמן

מכון ויצמן הגיע אלינו לסדנאות בישול מספר פעמים. כל פעם מחלקה אחרת. המחלקה של איתן עזבה בוקר אחד את המעבדה במכון והגיעה אלינו ליום גיבוש מחלקתי אצלנו בוילה. כל הגברברים של המחלקה הפשילו שרוולים, שמו סינרים ובישלו ארוחה יוונית. הם הכינו קציצות זוקיני, ציזיקי, סלט יווני בנוסח כרתים, דולמדס (עלי גפן ממולאים), טירוקפטרי, סקורדיה ועוד. וגם לגמו מהאוזו מפעם לפעם. יאסו.

אם גם אתם רוצים להגיע לסדנת בישול יוונית, התקשרו לנועה בטלפון: 054-6360228

נועה דניס

נועה דניס

נועה דניס פיתחה את אהבתה למטבח בילדותה במושב קדרון. בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
אחרי מסעותיה בעולם, פתחה נועה את חברת הקייטרינג המתגאה במטבח עם הפרודוקטים הטריים ביותר (מהגינה לצלחת) והטעימים ביותר.
נועה דניס

Latest posts by נועה דניס (see all)