אירוע של חברת פיטנגו לחברות סטרטאפ בתל אביב.

בדרך כלל שמדובר בכנס, חברות רבות מעדיפות לעשות את הכיבוד לאורחים בסגנון Finger food. זאת אומרת שכל האוכל מוגש לאורחים במגשים או בקינוחיות. המלצרים עוברים בין האורחים עם מגשים ומציעים להם כריכוני בריוש עם מליות שונות, שיפודי קפרזה, קרקרים ביתיים עם גרגרי חרדל ופרמז'ן, סלטים עדינים בתוך כוסיות, פטיפורים ומוסים ועוד ועוד, הכל במנות קטנות. זה מאפשר לאורחים לעשות מינגלינג מושלם, לא מצריך שולחנות וכיסאות ויחד עם למברוסקו או יין אירוע כזה מספק אווירה נהדרת והזדמנות לדבר עם כולם. במקרה כזה אפילו לא חייבים להניח את האוכל על מזנונים, האוכל למעשה יגיע אליכם על ידי המלצרים. באירוע כזה מומלץ להוסיף כמה שולחנות בר עליהם ניתן להניח את הכוסות יין. על מנת להתאים לכם תפריט בהתאם לצרכים האישיים שלכם התקשרו לנועה בטלפון: 054-6360228.

אירוע חברה

אירוע של חברת פיטנגו לחברות סטרטאפ בתל אביב.

נועה דניס

נועה דניס

נועה דניס פיתחה את אהבתה למטבח בילדותה במושב קדרון. בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
אחרי מסעותיה בעולם, פתחה נועה את חברת הקייטרינג המתגאה במטבח עם הפרודוקטים הטריים ביותר (מהגינה לצלחת) והטעימים ביותר.
נועה דניס