מחפשים קייטרינג חלבי כשר במרכז? רוצים שהאוכל יהפוך את האירוע ל-WOW ושכולם יזכרו אתכם לטובה? היי. אני נועה דניס ואני גאה לספר לכם על הבייבי הפרטי שלי. קייטרינג בוטיק חלבי עם קונספט ייחודי ויוצא דופן. ההתמחות שלנו היא הפקה של אירועים קטנים, עד 150 מוזמנים ואנחנו רואים כל אירוע כמשהו בפני עצמו

לפני מספר שנים החלטתי להביא את חול לישראל, אחרי מסע קסום וארוך במיוחד ולתת סוג של אמירה בהיבט הקולינרי. השילוב בין אהבה אינסופית לאנשים ותשוקה אדירה לחומרי גלם איכותיים מאפשר לי ליצור בכל פעם מחדש תפריט ייחודי ולהגשים חלום עבור כל כך הרבה אנשים. אני מבינה עד כמה אירוע הוא דבר מרגש, מיוחד, חד פעמי ולכן אני מתרגשת בכל פעם מחדש להיות חלק מזה

עד כמה האוכל קריטי להצלחת האירוע?

אם נשים את עצמנו לרגע אחד במקום האורחים שלנו ונזכור איך אנחנו מרגישים שאנחנו מוזמנים לאירוע ולא משנה אם זו יומולדת חגיגית, בר מצווה, שבת חתן או חתונה, יש שם ציפייה לקראת משהו. לא רק שהאורחים שלנו מצפים לאוכל שזה כבר משהו מאוד מרכזי עוד לפני שבכלל האירוע מתחיל, בזמן האירוע האוכל מחבר בין האורחים שלנו. הוא משפיע על האווירה באירוע, על השמחה של האנשים וברגע שהאוכל שמוגש טעים במיוחד, הכל טוב. לא?. אם אתם מסכימים איתי אז כנראה שאנחנו יכולים להתחיל מסע קסום ביחד כדי להפוך את האירוע שלכם למשהו שהוא קצת אחר

מה אני מציעה לכם ואיך זה בעצם עובד

כבר 15 שנה שאני חיה, נושמת ונפעמת מעולם הקולינריה לצד תחום הפקת האירועים. לפני מספר שנים חזרתי לארץ אחרי מגורים ולימודים במגוון של מקומות בחול, נחשפתי לתרבויות, אנשים וסגנונות בישול שונים. צברתי ידע וניסיון שהביאו אותי להקים את הקייטרינג הפרטי שלי המבוסס על תפריט חלבי כשר. כל לקוח או לקוחה שמגיעים אליי (לשמחתי השמועה עוברת מפה לאוזן), מקבלים את מלוא תשומת הלב החל מהשלב הראשוני בו אני מתאמצת וחוקרת ביחד אתכם את מהות האירוע והקונספט סביבו, דרך מחשבה יצירתית לגבי סגנון ההגשה ועד לדיוק בבחירת כל מנה הנכנסת לתפריט. אני שמה דגש מאוד גדול על בחירת חומרי הגלם ברמה הכי עמוקה שאתם יכולים לדמיין. בשונה מחברות קייטרינג רבות אחרות שיצא לי להכיר, אנחנו לא עובדים עם ספקים גדולים אלא בוחרים כל ירק ופרי בעצמנו. הכל נעשה בעבודת יד עם המון אהבה, יצירתיות ומחשבה. אפילו את הריקוטה לעוגות שלנו אנחנו מכינים בעצמנו. אז אתם רק יכולים עכשיו לדמיין איך הכל משתלב ביחד: הריחות, הצבעים, השפע והטעמים

למה בחרתי בחלבי כשר?

בכדי ליצור אירוע קליל, מגוון שמאפשר נגישות לכולם. תוכלו לבחור בין תפריט המשלב דגים, גבינות, ירקות כאשר את המנות אפשר להתאים לכולם: לצמחונים, טבעונים ואפילו אנשים עם רגישות לגלוטן או לקטוז. העולם הולך לכיוון של אוכל בריא, מזין מבלי לוותר על הטעם ולשם בדיוק גם אנחנו מכוונים

אז אם אתם רוצים לשמוע עוד על איך האירוע הבא שלכם יכול להיראות ביחד איתי, אני אשמח שתשאירו את הפרטים שלכם אצלי באתר ומשם נוכל להתקדם צעד צעד, שלב אחרי שלב עם המון הקשבה, הבנה ושיתוף פעולה. תוכלו גם להיעזר בי לעוד תהליכים הקשורים בהפקת האירוע שלכם בין אם זה השכרת ציוד, עיצוב או כל דבר אחר שעולה לכם בראש

נועה דניס

נועה דניס

נועה דניס פיתחה את אהבתה למטבח בילדותה במושב קדרון. בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
אחרי מסעותיה בעולם, פתחה נועה את חברת הקייטרינג המתגאה במטבח עם הפרודוקטים הטריים ביותר (מהגינה לצלחת) והטעימים ביותר.
נועה דניס