מחפשים קייטרינג חלבי כשר לחתונה עד 150 איש? אני ממש שמחה לומר לכם שהגעתם בדיוק למקום הנכון וזה אחרי עבודה קשה, מחשבה והשקעה בבייבי הפרטי שהקמתי במטרה לאפשר לקהל הישראלי להנות מקולינריה קצת אחרת. המסע שלי התחיל מיד אחרי הצבא כשנסעתי לגור באיים הפולינזיים. מקום מופלא, קסום ומהמם ביופיו בדרום האוקיינוס השקט המורכב מקבוצה של איים שמה שמאפיין אותם זו תרבות צרפתית אותנטית

כמובן שבמהלך השנים יצא לי לטייל, לבקר, לחוות וללמוד לא מעט מקומות אשר בעצם אפשרו לי לגבש את האני העצמי ולהבין מה בדיוק אני רוצה ליצור בכל מה שקשור לאוכל. אני מקבלת את ההשראה שלי מהטבע, מהאדמה, ממה שקיים ופשוט יוצרת בכל פעם מחדש רעיונות שלשמחתי גורפים עוד ועוד מחמאות וזה בעצם מה שנותן לי את הדרייב להמשיך. אני רואה בכל אירוע הזדמנות להגשים חלום ואשמח הפעם להגשים את החלום שלכם

כל אירוע מיוחד בפני עצמו

בחרתי לבנות את התפריט מתוך מחשבה שאני רוצה להכין את המנות ממה שקיים. כלומר מאוד חשובה לי הטריות של חומרי הגלם המאפשרת לי לשחק עם המנות

בשונה מחברות קייטרינג אחרות, אני לא מאמינה בתפריט קונספט בנוי וקבוע. העונות משתנות, הצרכים של כל אחד משתנים ולכן אני בונה את התפריט בכל פעם מחדש לפי הקונספט של האירוע, סוג האירוע, כמות האנשים, צורת ההגשה וכמובן העונה בשנה

אירוע עד 150 איש למה זה כל כך מיוחד?

בשנים האחרונות אני והצוות המדהים שלי הפקנו מאות של אירועים מכל הסוגים ביניהם ימי הולדת חגיגיים בחצרות במושב או בקיבוץ, מסיבות גיוס, מסיבות שחרור, שבתות חתן, בר מצוות, בת מצוות, בריתות וכן גם אירועים עסקיים. העובדה שמדובר באירועים קטנים, אינטימיים ומשפחתיים מעניקה לכל הסיפור פן קצת שונה. כל פרט מורגש פי כמה בהשוואה לאירוע גדול וזה בעצם מאפשר לי להתאים את האוכל באופן מושלם לצרכים שלכם. אירוע קטן הוא הזדמנות עבורי להפעיל את מלוא היצירתיות, הדמיון וההשקעה. יש באירוע קטן משהו סופר מיוחד. אפשר להשוות את זה להבדל בין חנות מפעל ענקית של בגדים במרכז פריס לחנות בוטיק הממוקמת באחד הרחובות הקטנים בעיר. אני אוהבת להשוות את זה גם לגלידה. הרגשתם פעם את ההבדל בטעם בין הגלידות שאנחנו קונים מהסופר לבין גלידה עבודת יד המיוצרת אך ורק מחומרים טבעיים? גלידה ללא סוכרים, צבעי מאכלים וחומרים משמרים. זה בדיוק זה

אז איך זה עובד?

ברגע שנכיר אחד את השני, אני אשקיע את מלוא תשומת הלב רק בכם. אלמד אתכם ואת האירוע שלכם, אשאל אתכם מה אתם אוהבים, למה אתם מתחברים, מה התקציב שלכם, איזה סגנון הגשה אתם חושבים שיתאים ואציע לכם את כל האפשרויות שאני חושבת שהכי מתאימות לכם

משם השמיים הם הגבול ותוך זמן מה אשלח לכם תפריט שגיבשתי במיוחד עבורכם. כמובן שאנחנו מאפשרים ללקוחות שלנו להנות מעוד מגוון רחב של שירותים כמו עמדת אלכוהול, יין בוטיק מעולה, סנגריה שאנחנו מכינים בעבודת יד ועוד. אנחנו נמצאים בקשר מתמיד עם ספקים וחברות איכותיות המתעסקות בהשכרת ציוד לאירועים ככה שבעצם אתם יכולים להנות מכל השירותים תחת קורת גג אחת וכך לחסוך זמן יקר והתעסקות, להגיע כמו מלכים לאירוע שלכם ופשוט להיות רגועים שהכל יהיה מדויק, נקי, אסתטי ואיכותי

אז אני מחכה לכם וביחד נוכל להגשים את האירוע הבא שלכם שבעיניי הוא עוד הזדמנות לעשות את מה שאני הכי אוהבת, לחבר בין אוכל אמיתי לאנשים.

נועה דניס

נועה דניס

נועה דניס פיתחה את אהבתה למטבח בילדותה במושב קדרון. בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
אחרי מסעותיה בעולם, פתחה נועה את חברת הקייטרינג המתגאה במטבח עם הפרודוקטים הטריים ביותר (מהגינה לצלחת) והטעימים ביותר.
נועה דניס