מתכננים אירוע בקרוב? מאמינים שאוכל טוב הוא הבסיס לאירוע מוצלח ובלתי נשכח? כך גם אני והצוות המקסים שלי מתגייסים בכל פעם מחדש כדי להגשים חלומות ולדאוג לכך שאתם תוכלו להגיע לאירוע שלכם נטולי דאגות ופשוט להנות ממנו. אבל באמת להנות. 

מי אני?

אז נעים מאוד להכיר. קוראים לי נועה דניס. נולדתי וגדלתי במושב קדרון, מוקפת באהבה אינסופית לטבע ולירוק שמסביבי. באווירה של פסטורליות אותנטית וארץ ישראליות היינו אוכלים את הפירות והירקות הישר מהמשק ואוספים את הביצים בכל יום מהלול של השכנה. את הטעם של החלב העשיר והמפנק, לעולם לא אשכח. 

השנים חלפו עברו ומיד אחר הצבא נסעתי בעקבות האהבה לקצה השני של העולם וחייתי על אי בדרום האוקיינוס השקט במשך 23 שנים. שם התחלתי את הצעדים הראשונים שלי במטבח ביתי וקטן, אירחתי חברים ופשוט עשיתי את מה שאני הכי אוהבת – לבשל.  נסעתי לכל מיני מקומות בעולם והפכתי את האהבה הזו למקצוע באחד מבתי הספר המובילים לבישול וקולינריה בצרפת Le Cordon Bleu. שם צברתי ידע, ניסיון, התמקצעתי בתחום והיום אני גאה לומר שאני שפית וקונדיטורית במקצוע שלי. 

בהמשך החלטתי לחבר בין שני דברים: אוכל ואנשים. המנות שבניתי תמיד שילבו מרקמי טעמים יייחודיים, צבעים עשירים וריחות. תמיד הקפדתי על אסתטיקה גבוהה, אלגנטיות באוכל במטרה להפוך אותו לחוויה קולינרית יוצאת דופן. 

חזרה לשורשים

לפני מספר שנים החלטתי לחזור ארצה ולפתוח עסק משלי. מקום שאני אוכל להפעיל בו את היצירתיות האינסופית שלי, התשוקה לאוכל והאהבה הגדולה שלי לאנשים. אז בחרתי להקים קייטרינג המבוסס על תפריט חלבי-צמחוני כדי לאפשר מגוון אינסופי של אפשרויות. אני והצוות שלי מפיקים את כל סוגי האירועים: ימי הולדת משפחתיים, בר מצוות, בת מצוות, בריתות, שבתות חתן, מסיבות לסוגיהן, חינות, חתונות, ימי נישואין ואירועים עסקיים גם כן. אני מקפידה להתאים את סגנון האוכל וההגשה לקונספט של האירוע ולצרכיהם של כל לקוח ולקוחה שמגיעים אליי. הכל תמיד נעשה עם המון מחשבה, יצירתיות והקשבה לצד השני כדי שאף פרט לא יתפספס בדרך. 

הכל מתחיל בטריות

אצלנו העבודה לא נעשית מול ספקים גדולים המספקים כמויות אדירות של סחורה. זה לא עובד ככה. לקחתי את המושג ’בוטיק‘ צעד אחד קדימה מבלי להתפשר על כלום בדרך. 

לכן, לפני כל אירוע אני יוצאת לשווקים מיוחדים ופשוט בוחרת בעצמי כל רכיב שנכנס למנות. אפילו את גבינת הריקוטה לעוגות שאני אופה, אני מכינה בעצמי או בעזרת הצוות המהמם שלי. לא תמצאו בתפריט שלנו חומרים שעברו תהליכי תיעוש או עיבוד. הכל טרי והכל נעשה בעבודת יד בסמוך לאירוע. האירועים שלנו מלווים בריח של פוקצ‘ות קראנצ‘יות שנכנסות לתנור עם בואם של האורחים, פסטות טריות נזרקות למים הרותחים בדיוק בזמן ואפילו הפטיפורים נעשים בעבודת יד שקדנית ומדויקת. המטרה שלי היא תמיד ליצור לאורחים שמגיעים לאירוע חוויה קולינרית אמיתית. ממש כמו במסעדת שף. 

כל עונה והקסם שלה

אני מאמינה בשינוי של המנות ובניית התפריט כולו בהתאם לעונה בשנה. זה בא לידי ביטוי בעיקר בבחירת הירקות והפירות שלי. למשל, באמצע הקיץ כשיש תאנים בשרניות זו הזדמנות מופלאה בשבילי לשלב אותן במנות כמו דגים טריים וסלטים צבעוניים. את התותים, פירות היער והמנגו אני מאוד אוהבת לשלב בסלטים צבעוניים וקינוחים. כשהארטישוק מגיע בחורף אני כבר מדמיינת את המרק הקטיפתי או המתבל שיגיע על לחם המחמצת הטרי. 

צריכים עזרה בעיצוב ובארגון? אני כאן

כבר מהשיחה הראשונה תרגישו איך מתן תשומת הלב, בא לידי ביטוי בפרטים הקטנים. פרט למנות עצמן אנו אוהבים לסייע ללקוחות שלנו בכל הארגון והמסביב. לאורך השנים רקמנו קשרים עם חברות מקצועיות המתמחות בהשכרת ציוד לאירועים וביחד נוכל להפיק עבורכם את האירוע המושלם. 

אז אם אתם חולמים על אירוע מיוחד, ייחודי ויוצא דופן, מסוג האירועים שזוכרים לעוד זמן רב, אני מזמינה אתכם ליצור איתי קשר דרך האתר או בטלפון ואשמח להגשים ביחד אתכם את החלום.

נועה דניס

נועה דניס

נועה דניס פיתחה את אהבתה למטבח בילדותה במושב קדרון. בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
אחרי מסעותיה בעולם, פתחה נועה את חברת הקייטרינג המתגאה במטבח עם הפרודוקטים הטריים ביותר (מהגינה לצלחת) והטעימים ביותר.
נועה דניס