מחפשים קייטרינג חלבי כשר לאירוח במושב? הגעתם בדיוק למקום הנכון! שלום ונעים להכיר. קוראים לי נועה דניס ואני הבעלים של קייטרינג חלבי בוטיק ייחודי שהקמתי בשתי ידיי. האמת היא שאני תמיד מתרגשת מחדש מאירועים המתקיימים במושב. הצבעים, הריחות, השפע מסביב, בעלי החיים, הציפורים שמצייצות אלו ועוד יוצרים אצלי תמיד געגוע עז לשורשים שלי וזה לא משנה איפה אני נמצאת. מושב הוא התיישבות שכל כך מאפיינת את הארץ הישראליות שלנו ונותן תחושה של בית. הדלת תמיד פתוחה לאורחים והאהבה לאנשים זה משהו שתמיד מלווה אותי בכל אירוע מחדש

אז למרות שעברתי דרך ארוכה והייתי במקומות שונים ורבים על הגלובוס, תמיד הנשמה שלי הייתה מחוברת למושב. נולדתי וגדלתי במושב קידרון. תמיד היה חיבור עמוק לאדמה, לטבע ולתוצרת המקומית. מאחורי הבית היה לנו פרדס של תפוזים ופומלות שם הייתי עובדת עם אחיי בקטיף והשקיה. את הביצים היינו אוספים מהלול. את הערך למרכיבים טריים ואיכותיים כנראה שפיתחתי כבר בילדותי והיום אני מביאה את האהבה הזו ללקוחות שלי ולכל אירוע מחדש.  

חורף, קיץ, סתו ואביב כל עונה והיופי שלה

לטריות יש ערך עליון בכל מה שאני עושה. הקמתי את הקייטרינג מתוך רצון עז לספק לקהל הישראלי תפריט ייחודי שמאפיין את הים תיכוניות מצד אחד ואת התוצרת המקומית המדהימה שלנו מהצד השני. בשונה מחברות קייטרינג רבות אחרות, אני לא עובדת עם ספקים שמנחיתים עליי ארגזים או קרטונים של פירות וירקות. הכל נבחר בקפידה רבה, אחד אחד כאשר לפני כל אירוע אני נוסעת לשווקים מקומיים ובוחרת כל מלפפון וכל עגבנייה בנפרד. לכל עונה יש את התנובה המאפיינת אותה ועם זה אני הולכת. בין אם זה הארטישוק שמאפיין כל כך את החורף הישראלי ומהווה בשבילי הזדמנות נפלאה להבין סלטים טריים או לשלב אותו בפוקצות הטריות שלנו, בין אם זה האננס שגדל כאן בקיץ ומשתלב נפלא בסלטים שלנו או במנות הדג הטריות ובין אם זה פירות היער או התותים שאני אוהבת להכניס לקינוחים שלי. הכל נעשה מתוך מחשבה לשלב בין טעם לצבע כי כל מנה בעיניי היא יצירת אמנות

מיקום יש, קייטרינג כמעט יש מאיפה מתחילים?

אני מלווה את הלקוחות שלי יד ביד ובעיקר מקשיבה עד שאני מגבשת תפריט המתאים למיקום, לאופי האירוע, לכמות האורחים ולקונספט. אשמח לשמוע מה אתם אוהבים, למה אתם מתחברים ולפי זה לשלוח לכם תפריט ייחודי לכם

תמיד אפשר לעשות שינויים ואני תמיד פתוחה לשמוע רעיונות. נבחר ביחד דרך הגשה כאשר יש כל מיני אופציות כמו למשל הגשה לשולחן, הגשה בצורה של בופה, מגשי אירוח, מנות פינגר פוד ועוד. תוכלו גם להיעזר בי לעוד כל מיני דברים שקשורים לאירוע שלכם בין אם זה עיצוב, השכרת שולחנות וציוד מתאים, בחירת האלכוהול והשתיה לאורחים ועודהמטרה שלי היא תמיד להקל עליכם ולאפשר לכם להגיע לאירוע ממש כמו כל האורחים ופשוט להנות. להנות מהאווירה, להנות מהעושר והשפע שיהיו על השולחן ולהנות מהאנשים שאתם הכי אוהבים להיות איתם. בסופו של דבר, אירוע ולא משנה מאיזה סוג הוא משהו שאנחנו עושים אחת ללכן הוא חייב בעיניי להיות מדויק ולתת מענה מלא למשאלות לבכם

אז כל מה שנשאר לכם זה בעצם להשאיר את הפרטים שלכם אצלי באתר ואני אשמח לחזור אליכם ממש בקרוב ולהתחיל ביחד אתכם תהליך שמוביל להגשמת חלומות. אירוע שכולם יזכרו לעוד הרבה מאוד זמן.

נועה דניס

נועה דניס

נועה דניס פיתחה את אהבתה למטבח בילדותה במושב קדרון. בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
אחרי מסעותיה בעולם, פתחה נועה את חברת הקייטרינג המתגאה במטבח עם הפרודוקטים הטריים ביותר (מהגינה לצלחת) והטעימים ביותר.
נועה דניס