מחפשים קייטרינג חלבי כשר לאירועים עד 100 איש ? שמעתם מחברים המלצות ויש לכם כמה רעיונות אבל אתם לא בטוחים, לכן כעת אתם מחפשים ברשת האינטרנט משהו קצת אחר. אתם רוצים שהאירוע שלכם יהיה סופר מיוחד. שהאוכל יהיה טרי, טעים מזמין כי אתם יודעים דבר אחד ! אוכל בונה אירוע. אוכל טוב עושה אירוע טוב. אז הרשו לי לומר לכם שאני מסכימה לגמרי ואני כאן כדי להפוך את האירוע הבא שלכם לבלתי נשכח! קוראים לי נועה דניס ואני הבעלים של קייטרינג חלבי כשר לאירועים קטנים. אני רואה כל אירוע כהזדמנות מופלאה להפוך חלומות למציאות

בחרתי להביא את חול לישראל

אבל זה לא סתם עוד חברת קייטרינג. זה הבייבי שלי הפרטי שהקמתי בשתי ידיי אחרי מסע ארוך וממלא בעולם. מסע שבו גרתי באחד המקומות הכי אקזוטיים על הגלובוס. מסע שבו נחשפתי לתרבויות שונות. מסע שבו למדתי באחד מבתי הספר המובילים בעולם לקולינריה. מסע שבו התנסיתי וראית כל כך הרבה סוגים של אירועים, אנשים וטעמים. מסע שהוביל אותי להחליט שכל מה שראיתי יכול להתגבש לכדי רעיון אחד מושלם ושלם. חברת קייטרינג שעושה את הדברים קצת אחרת. בשנים האחרונות יצא לי לתכנן עם כל מיני סוגים של אנשים, כל מיני סוגים של אירועים. ימי הולדת חגיגיים, מסיבות אירוסין, חינות, בר מצוות, בת מצוות, בריתות ואפילו חתונות. לשמחתי הרבה מאוד גם לתחום העסקי השמועה הגיעה והצוות שלי ואני שמחנו להיות חלק גם מאירועי חברה וימי גיבוש למיניהם

תפריט מובנה מה הבעיה עם זה?

כל אחד מאיתנו הוא אחר. כל אירוע הוא שונה לגמרי. כמות המוזמנים שונה, הלוקיישן שונה, האירוע עצמו שונה ולכן אני פחות מתחברת לכל הרעיון של לקחת רשימת מנות שיכולות כמובן להיות מאוד טובות ומדויקות בטעמים שלהן ומהן הלקוח צריך לבחור איך הוא רוצה שהאירוע שלו ייראה מבחינת הגשת האוכל. אני מתחברת יותר להתאמת תפריט אישי ומדויק. לכן, כל לקוח שמדבר אליי מקבל יחס ותשומת לב אישית. אני מבינה את הלקוח, מנסה להבין את הרעיונות והחלומות שלו, מנסה לדמיין את האירוע בדמיון שלי לפי הלוקיישן ובודקת מולו כל מיני דברים שיאפשרו לי לבנות תפריט מתאים. מי האנשים שמגיעים? האם יש צמחונים או טבעונים או אנשים עם רגישות לגלוטן? האם האירוע מתקיים במקום סגור או פתוח אלה ועוד משפיעים על הבחירות של המנות שאני מציעה לתפריט. תפריט שיבנה את האירוע שלכם. דבר נוסף שמשפיע מאוד זו העונה בשנה. בעיקר בפירות ובירקות הטריים שאני משלבת במנות. אם זו העונה של הארטישוק אני אבחר בו, אם התותים כבר אדומים ומתוקים איך אפשר להתעלם מזה

ומה עם הגשה?

לכל אירוע יתאים סגנון הגשה אחר. יש אירועים שתתאים בהם הגשה לשולחן לעומת אירועים שאציע מגשי אירוח ומנות פינגר פוד

אז אני מקווה שפחות או יותר הבנתם את המסר וכעת אני אשמח להפוך ולהיות חלק בלתי נפרד מהאירוע הבא שלכם. חומרי הגלם הטריים מלוקטים בסמוך לאירוע משווקים מקומיים ייחודיים וכל מנה עוברת תהליך מחשבתי עם המון אהבה, יצירתיות ודיוק

אני אשמח להמשיך את השיחה ולענות לכם על כל השאלות. כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להשאיר את הפרטים שלכם אצלי באתר ונדבר ממש בקרוב על הכל בדרך להפוך עוד חלום למציאות

שלכם,

נועה.

נועה דניס

נועה דניס

נועה דניס פיתחה את אהבתה למטבח בילדותה במושב קדרון. בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
אחרי מסעותיה בעולם, פתחה נועה את חברת הקייטרינג המתגאה במטבח עם הפרודוקטים הטריים ביותר (מהגינה לצלחת) והטעימים ביותר.
נועה דניס