מחפשים קייטרינג חלבי כשר במודיעין? חושבים שאתם יודעים הכל על קייטרינג, שראיתם הכל, שאתם מבינים איך זה אמור להיראות, מה שאולי מוריד את הציפיות שלכם? אז לא. אפשר גם אחרת. אפשר שזה יהיה גם כשר, גם חלבי וגם ברמה של לא פחות ממסעדת שף יוקרתית בתל אביב. אז נעים מאוד. קוראים לי נועה דניס ואני שפית קונדיטורית במקצוע שלי

יש לי אהבה אינסופית לאנשים, לאירוח, עיצוב ובעיקר לאוכל ומה שאני הכי אוהבת זה פשוט לשלב את כל האהבות הללו ביחד ולהפוך אותן להגשמת חלום עבור הלקוחות שלי. לקוחות שלשמחתי מגיעים אליי פעם אחר פעם, עם חיוך גדול, רובם אפילו מפה לאוזן“, דרך חברים, משפחה, קולגות או מאירועים שבהם הם היו מוזמנים בכלל וחוו חוויה קולינרית מעוררת חושים. כי מה שאני עושה כבר כל כך הרבה זמן הופך בכל פעם מחדש ליצירת אמנות.

כל אחד הוא אחר, כל אירוע הוא אחר

מה שאני יכולה להתגאות בו אחרי אינספור אירועים בהם לקחתי חלק גם בהפקה וגם בתכנון עצמו, הוא שאני מקפידה להתאים את התפריט בכל פעם מחדש לפי סוג האירוע ובקשת הלקוחות

בת מצווה עם 30 מוזמנים בחצר במודיעין, שונה לגמרי מחתונה עם 150 מוזמנים בחיק הטבע. תפריט המבוססות על מנות צמחוניות, שונה לגמרי מתפריט חלבי עשיר בגבינות

יחד עם זאת, בשונה מחברות קייטרינג אחרות, אין אצלנו תפריט פיקס עם רשימה ענקית של מנות ואתם תבחרו“. אצלנו לא תקבלו במייל 20 סוגי סלטים, 15 סוגי דגים ועוד 5 מנות של פסטה. כל מנה עוברת תהליך מחשבתי יצירתי, עמוק וכל מנה היא סוג של יצירת אמנות שלי

את התפריט אני בונה אחרי שיחת היכרות עם הלקוחות שלי ואחרי שאני מבינה את אופי וקונספט האירוע. תמיד יש מקום לשינויים, הצעות ורעיונות שלכם

עבודת יד, עם הידיים, לא סתם

הרבה פעמים אנשים נוטים להתבלבל עם המושג הזה עבודת יד בהקשר של אוכל. אבל אני אוהבת לדמות את זה לסוג של פסל. תחשבו רגע מה ההבדל בין פסל שפוסל על ידי פסל אמן לבין פסל שמיוצר במכונה, תעשייתי. למעשה, כל המנות שלנו מוכנות כאשר המרכיבים השונים שלהן מוכנים בעבודת יד מדויקת

זה בא לידי ביטוי בבצק של הפוקצות, במתבלים שמלווים אותן, בכך שאנחנו בוחרים לעבוד עם פסטה טריה, דפי לזניה טריה, תיבול ייחודי שלנו ואפילו בקינוחים אנחנו מכינים את גבינת הריקוטה למילוי של העוגה לבד. שום דבר לא תעשייתי. הכל נעשה באופן עצמאי. ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל וכל מיני חומרים שהתפקיד שלהם זה להחזיקאת האוכללטריות יש תפקיד מאוד מרכזי וחשוב באירועים שלי

קייטרינג בוטיק חלבי זה יותר מרק אוכל

אחד הדברים המסובכים איתם עלינו להתמודד כאשר אנחנו מחליטים להפיק אירוע בעצמנו הוא כל המסביב. השולחנות, הכסאות, המפות, העיצוב, סידור השולחנות. אז יש לי חדשות בשבילכם. גם בזה אני רוצה להקל עליכם. אנחנו עובדים עם כמה חברות וספקים בתחום האירועים ככה שכשאתם בוחרים אותנו, לא רק שאתם נהנים מקייטרינג ברמה הכי גבוהה שיש, אלא אתם מקבלים את כל השירותים תחת קורת גג אחת. נשמח לסייע לכם בעיצוב החלל, השולחנות וכל מה שקשור לזה

אז עכשיו, כל מה שנשאר לכם הוא להשאיר את הפרטים שלכם וביחד נוכל להגשים את החלום ולהפוך אותו למציאות.

נועה דניס

נועה דניס

נועה דניס פיתחה את אהבתה למטבח בילדותה במושב קדרון. בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
אחרי מסעותיה בעולם, פתחה נועה את חברת הקייטרינג המתגאה במטבח עם הפרודוקטים הטריים ביותר (מהגינה לצלחת) והטעימים ביותר.
נועה דניס

Latest posts by נועה דניס (see all)