מחפשים קייטרינג חלבי כשר באשדוד? אני שמחה לבשר לכם שהגעתם בדיוק למקום הנכון! מקום שרואה אוכל כהזדמנות מופלאה ליצור אירוע ייחודי, יוצא דופן ובלתי נשכח. אירוע שידברו עליו עוד הרבה מאוד זמן

הרי לא סתם, שפים, טבחים וקונדיטורים מובילים בעולם משווים אוכל לאמנות. הטבע יצר עבורנו כל כך הרבה חומרי גלם, בעיקר כאשר מתייחסים למנות צמחוניות וטבעוניות. יש כל כך הרבה משחק ובכל פעם, בכל אירוע מחדש הדמיון מתחיל לעבוד, היצירתיות פורצת ומשחק הטעמים יוצר משהו חדש ומפליא ממש

אוכל בעיניי הוא הכל. הוא מה שנותן לאירוע שלנו את הייחודיות שלו וזה משהו שאנשים תמיד מצפים לו בכליון עיניים. אוכל הוא לא רק משביע ומזין אותנו. אוכל משמח אותנו, אוכל גורם לנו לשתות משקאות שמשמחים אותנו עוד יותר, אוכל מפגיש אותנו עם אנשים שאנחנו אוהבים או כאלה שאנחנו לומדים לאהוב במפגש ראשוני. אוכל הוא מרכיב חשוב ואפילו הייתי אומרת קריטי בכל אירוע

מי אני ואיך אני יכולה להפוך את האירוע שלכם להתגשמות של חלום?

אז נעים מאוד. אני נועה דניס וכבר למעלה מ-20 שנה שאני חיה, נושמת ויוצרת בעזרת האוכל. לפני מספר שנים חזרתי ארצה אחרי מסע קסום בחול. מסע שבו למדתי, עבדתי ונשמתי אוכל. למעשה, ריכזתי את כל הידע שצברתי בשנים הללו והחלטתי להקים כאן בארץ את הבייבי הפרטי שלי. קייטרינג בוטיק חלבי לאירועים קטנים. החיבור שלי לטבע, לאנשים ולעיצוב מאפשרים לי בכל פעם מחדש להוציא החוצה את האהבה הכי גדולהשלי: אוכל

למה חלבי?

כדי ליצור מגוון אינסופי ולאפשר לכל אחד ואחת מכם להתחבר למנות שלי. כדי ליצור צבעוניות על השולחן ושפע. כדי ליצור קלילות וזרימה באירוע שלכם

אני רואה במרכיבים הטריים הזדמנות נפלאה להרכיב ולבנות תפריט ייחודי לכל אירוע שנופל בחלקי. הרי לאורך כל השנה, הטבע מביא איתו תוצרים אחרים בהתאם לתוצרת המקומית והעונה בשנה ועם זה אני הולכת

זו הסיבה שאף אירוע לא דומה לאחר. במקביל, כל המנות שלנו מוכנות בסמוך או בזמן האירוע בעבודת יד עם דגש על חומרי גלם טריים, עשבי תבלין שיוצרים ביחד מנות המונחות על השולחן בהרמוניה מושלמת. דיוק הטעמים, סגנון ההגשה המותאם לאירוע, המחשבה על כל פרט ופרט הופכים כל אירוע שאנחנו לוקחים בו חלק למופע קולינרי של ממש

אז איך מתקדמים?

ובכן אחרי שנדבר אחד עם השני אני אנסה להבין את האירוע שלכם לפרטיו הקטנים והמדויקים. רק ככה אפשר להתאים ולבנות תפריט וסגנון הגשה. אשאל אתכם שאלות כמו איזה אירוע אתם חוגגים, כמה אנשים משתתפים באירוע, איפה הוא מתקיים, איזה סגנון הגשה אתם מעדיפים, איך אתם רוצים שהאוכל יוגש מבחינת סדר לפי התכנית באירוע וככה אוכל לשלוח לכם תפריט המתאים לאותם קריטריונים. כל המנות מבוססות על סגנון צרפתי, איטלקי, ים תיכוני עם נגיעות ישראליות, ככה שמיד תרגישו חיבור אותנטי. כמובן, שתמיד אפשר לעשות שינויים ולשלב עוד מגוון של שירותים ייחודיים שאנלנו מציעים ללקוחות שלנו כמו מלצרים, שירותי עיצוב למיניהם, אלכוהול איכותי ועוד

חשוב לי לספר לכם שאני מתחשבת כמעט בכל מגבלה ורואה בה הזדמנות ליצור משהו חדש. כבר יצא לי לבנות תפריטים צמחוניים, תפריטים טבעוניים, תפריטים המשלבים מנות ללא גלוטן או ללא לקטוז ועוד

אז אם הצלחתי לסקרן אתכם, אני אשמח שתשאירו את הפרטים שלכם אצלי באתר ואני אחזור אליכם ממש במהרה וביחד נגשים את החלום הבא שלכם

נועה דניס

נועה דניס

נועה דניס פיתחה את אהבתה למטבח בילדותה במושב קדרון. בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
אחרי מסעותיה בעולם, פתחה נועה את חברת הקייטרינג המתגאה במטבח עם הפרודוקטים הטריים ביותר (מהגינה לצלחת) והטעימים ביותר.
נועה דניס

Latest posts by נועה דניס (see all)