מחפשים קייטרינג חלבי כשר לאירועים עד 80 איש? בהתרגשות גדולה אני שמחה לבשר לכם שהגעתם בדיוק למקום הנכון. המסע שלי וההתאהבות שלי באוכל התחילו מיד אחרי הצבא כאשר נסעתי לגור בפולינזיה. מקום קסום הממוקם בדרום האוקיינוס השקט המורכב מקבוצת איים המאופיינים בתרבות הצרפתית האותנטית.

בכל אי שבו ביקרתי שאבתי את האנרגיות, התרבות והאוכל המאפיינים את המקום. עם הזמן פתחתי קייטרינג בוטיק עם תפריט ים תיכוני עשיר וטרי המבוסס על המרכיבים וחומרי הגלם המקומיים.

במשך השנים ביקרתי, טיילתי, למדתי ושאבתי השראה ממקומות שונים בעולם עד שמצאתי את עצמי שוב כאן, בישראל מחברת בין כל האהבות שלי ופותחת את הבייבי הפרטי שלי. קייטרינג בוטיק חלבי כשר לאירועים קטנים.

בשנים האחרונות אני והצוות שלי הפקנו מאות אירועים מכל הסוגים לרבות ימי הולדת חגיגיים בבתים וחצרות, מסיבות גיוס ושחרור, מסיבות אירוסין, בר מצוות ובת מצוות, בריתות, חתונות ועוד… הדגש הוא תמיד על ארגון והפקה המותאמים באופן ספציפי לכל לקוח או לקוחה שפונים אלינו. כל אירוע הוא שונה לגמרי מהאחר ואני כאן כדי להגשים לכם את החלום.

מה כל כך מיוחד בעיניי באירוע קטן?

אני רואה הבדל עצום בין אירועים המתקיימים באולמות וגני אירועים אליהם מוזמנים 200 ,300 ואפילו 400 מוזמנים לבין אירועים קטנים ואינטימיים של מקסימום 80 מוזמנים.

כמובן שגם לאירועים גדולים יש את המקום והייחודיות שלהם, אבל אני רואה באירוע קטן, הזדמנות מלאה ליצירתיות, דמיון והשקעה. אירוע קטן הוא אירוע אינטימי, אותנטי, מה שנהוג בימינו לתאר כבוטיק.

בצרפת בוטיק זו חנות קטנה ובדרך כלל כשאומרים בוטיק מתכוונים למשהו סופר מיוחד. זה יכול להיות שוקולד שמוכן בעבודת יד, כל פטיפור והנגיעות שלו, זה יכול להיות יין בוטיק, כלומר סדרה של 100 בקבוקים לכל היותר מבציר ענבים משובח וזו יכולה להיות גלידת בוטיק שהכינו מרכיבים טבעיים לבד, בלי סוכר ובלי חומרים משמרים. בוטיק זה קלאסי. בוטיק זה וואו.

תכנון לפרטים הכי קטנים

ככה אני רואה את האירועים שלי. כל אירוע מיוחד במינו. אני שמה דגש קודם כל בסוג האירוע וביחד אתכם מאפיינת אותו. נבין איפה האירוע מתקיים, מה חוגגים, כמה מוזמנים מגיעים, איזו אווירה אותם רוצים ליצור באירוע שלכם ולפי זה גם אבנה את התפריט. נחליט על סגנון ההגשה: בופה, מגשי אירוח, אולי הגשה לשולחן… כמובן שזה המקום גם לחשוב על האלכוהול שיוגש: יין, קוקטיילים, סנגריה חמה שאנחנו מכינים ולבחור גם קינוחים. בשלב הבא נבין מה בדיוק אנחנו צריכים לאירוע בנוסף לקייטרינג עצמו בין אם זה שולחנות וכסאות, מפות ומפיות, כלים ובין אם פריטים הקשורים לעיצוב.

איך אני בונה את התפריט?

ובכן, התפריט שלנו מורכב ממגוון של מנות כאשר הדגש הוא קודם כל על טריות. בכל עונה בשנה יש את התוצרת שלה ואני מקבלת את חומרי הגלם והמרכיבים למנות משווקים ייחודיים וספקים שמגדלים את הכל בעצמם. בין אם זה הדגים הטריים, הגבינות המיוחדות או הירקות הצבעוניים – הכל משתלב ביחד בהרמוניה במטרה ליצור טעמים מדויקים וייחודיים בפה. כמובן שיש את מנות הדגל שלנו שאי אפשר בלעדיהן ובמקביל אני מאוד קשובה לצרכים ולרצונות של הלקוח. ביחד אני בטוחה שנבנה תפריט מנצח, כי כולם הרי כבר יודעים שהדבר החשוב ביותר בכל אירוע הוא האוכל.

אז אם סקרנתי אתכם ואתם רוצים ביחד להפיק את האירוע המרגש המתקרב שלכם, פשוט השאירו את הפרטים שלכם ואשמח לחזור אליכם ממש בקרוב.

נועה דניס

נועה דניס

נועה דניס פיתחה את אהבתה למטבח בילדותה במושב קדרון. בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
אחרי מסעותיה בעולם, פתחה נועה את חברת הקייטרינג המתגאה במטבח עם הפרודוקטים הטריים ביותר (מהגינה לצלחת) והטעימים ביותר.
נועה דניס

Latest posts by נועה דניס (see all)