חוגגים יום הולדת עגול? יום נישואין או אולי חתונה אינטימית בחצר של ההורים? מחפשים קייטרינג חלבי במכבים רעות? אני שמחה ומתרגשת לספר לכם שאולי זו הזדמנות מופלאה לשתף פעולה ביחד ולהגשים לכם את החלום. להפוך את האירוע שלכם לייחודי, מוצלח ובלתי נשכח. הרי מה עושה את החיים שלנו למעניינים, כיפיים, שמחים ומאושרים. האירועים המשתלבים בהם בנקודות זמן שונות.

אז מי אני ומה הקשר שלי לאוכל?

שלום ונעים להכיר. קוראים לי נועה דניס ואני הבעלים של קייטרינג מקסים, בוטיקי ומשפחתי שהקמתי בשתי ידיים. קייטרינג שכולו טריות, צבעים, טעמים מדויקים והמון יצירתיות. יש לי אהבה גדולה ואינסופית לאנשים, אירוח, אירועים ועיצוב ואני רואה כל אירוע כהזדמנות מופלאה ליצור ולהמציא את עצמי מחדש.

הכל התחיל כשנסעתי למקום מופלא ורחוק בקצה השני של העולם שנקרא הפולינזיה הצרפתית. קבוצת איים הממוקמת בחלק המזרחי של האוקיינוס השקט בדרומית לקו המשווה. המיקום אומר את הכל. שילוב בין נופים מרהיבים, טבע פראי, הרבה כחול, אנשים חמים ואוכל אותנטי. סוג של גן עדן אפשר לומר. האוכל המקומי כבש אותי ושם הקמתי קייטרינג עצמאי ועבדתי באירועי בוטיק ייחודיים. במקביל טיילתי בעולם ושאבתי השראה מתרבויות שונות. התחברתי למטבחים ולמדתי את סודות המטבח האיטלקי והצרפתי. הגיעה העת שהחלטתי לחזור ארצה לשורשים שלי וזה השלב שהקמתי הכל מחדש. קייטרינג ישראלי חלבי כשר. בשנים האחרונות השתתפנו במאות אירועים מכל הסוגים עם דגש על אירועים קטנים של עד 150 מוזמנים.

אז איך מתקדמים מכאן?

לא משנה איזה אירוע אתם עומדים לחגוג: יום הולדת 60 לסבתא, מסיבת גיוס לבן, בת מצווה לבת או יום נישואין להורים, אתם ודאי מתרגשים ואני מתרגשת ביחד אתכם. אחרי שנעשה היכרות קצרה ונבין ביחד מה בדיוק הויז‘ן שלכם, על מה אתם חולמים ואיך אתם רוצים שהאירוע שלכם ייראה, נוכל להחליט החלטות חשובות כמו המנות שילוו את התפריט, סוג האלכוהול שבא לכם שילווה את המנות וישתלב כמובן בקבלת הפנים אם יש כזו, סגנון ההגשה ואם תרצו אשמח גם לסייע לכם בדברים נוספים הקשורים בעיצוב החלל והשולחנות. תוך זמן קצר אשלח לכם לתיבת המייל את התפריט שבעיניי הכי תואם את הציפיות שלכם כמובן שזה נעשה תוך התחשבות בתקציב, בסוג האירוע, במיקום שלו ובכמות המוזמנים. תמיד ניתן לעשות ניואנסים, לשנות ולעדכן. תוכלו לבחור בין מגוון של סגנונות הגשה החל ממגשי אירוח אסתטיים, דרך בופה עשיר ועד הגשה קלאסית לשולחן.

בגדול, הכי חשוב לי שתדעו שאני והצוות המדהים שלי כאן בשבילכם וביחד אנחנו נהפוך את האירוע שלכם לבאמת מיוחד. כי כולנו כבר יודעים שמה שהופך לאירוע לכזה הוא קודם כל האוכל. כשהאוכל טוב, האורחים רגועים, שמחים, פנויים לשתות אלכוהול ולשכוח מהכל. כשהאוכל טוב, טרי, איכותי והטעמים משתלבים בהרמוניה מדויקת ויוצרת סוג של מסיבה בפה, הכל טוב. אני מקפידה לבחור את חומרי הגלם הטריים ביותר הגדלים כאן בארץ ישראל כאשר העבודה נעשית מול ספקים איכותיים וזה בא לידי ביטוי. פסטות טריות, פוקאצ‘ות מתובלות עם ריח משכר, מנות המשלבות ירקות וגבינות בוטיק מעולות, דגים טריים וכמובן שכל הקינוחים עשויים עבודת יד מחומרי הגלם ברמה הכי גבוהה שניתן להשיג היום.

אז אם סקרנתי אתכם אני מזמינה אתכם להשאיר את הפרטים שלכם אצלי באתר ואני אשמח לחזור אליכם ממש בקרוב עם מענה על כל השאלות ובעיקר להכיר אתכם. ביחד נוכל להגשים חלומות.

נועה דניס

נועה דניס

נועה דניס פיתחה את אהבתה למטבח בילדותה במושב קדרון. בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
אחרי מסעותיה בעולם, פתחה נועה את חברת הקייטרינג המתגאה במטבח עם הפרודוקטים הטריים ביותר (מהגינה לצלחת) והטעימים ביותר.
נועה דניס

Latest posts by נועה דניס (see all)