מחפשים קייטרינג חלבי כשר לאירועים עד 60 איש? הגעתם בול למקום הנכון

נעים מאוד! קוראים לי נועה דניס ואני שפית קונדיטורית במקצוע שלי. אני גאה להציג בפניכם את הבייבי הפרטי שלי קייטרינג חלבי בוטיק כשר לאירועים קטנים

איך שאני רואה את זה, לאוכל שמוגש באירוע שלנו ואין זה משנה אם מדובר ביום הולדת עגול שאנו עורכים בחצר ביתנו, מסיבת בת מצווה ססגונית, חינה או יום גיבוש לעובדים שלנו, אוכל משרת כמה תפקידים חשובים בכל אירוע, בכל מקום

זה הרבה יותר מרק לאכול 

תדמיינו את עצמכם מתארגנים לאירוע אליו הוזמנתם מראש. עשיתם כל מה שאתם יכולים כדי לצאת מהעבודה בזמן, גינגלתם כל היום כדי להספיק הכל, קבעתם כבר לפני שלושה שבועות בייביסיטר לילדים, הספקתם לארגן את הבית בזמן על כל המשתמע מכך והנה אתם מוכנים וערוכים לצאת

אתם אחרי מקלחות, מתוקתקים להפליא, אבל מהשכחתם להכניס משהו לפה בין כל הטירוף של לצאת בזמן ולדאוג לכולם. הבטן כבר מקרקרת ואתםבאוטובין שיר לשיר אתם מפנטזים כבר על המנות הראשונות

הציפייה לאוכל בכל אירוע, מתחילה כבר מהשלב הזה. ואז אתם מגיעים. שומעים את המוזיקה הנעימה כבר ברקע, נותנים מתנה, מברכים לשלום, אומרים מזל טוב וכבר מיד יוצאים לבדוק מה קורה שם בשטח. מה מוגש. אוכל באירוע הוא הכל. הוא מפגיש בין אנשים, הוא מייצר שיחה, הוא מעלה חיוך וכןהוא גם מנחם ומשביע. כשהאוכל איכותי, טרי, מדויק ויצירתי, האירוע כולו נראה אחרת.

מאיפה הכל התחיל?

בשבילי אוכל זה תשוקה. אהבה גדולה. הזדמנות פז להפגין את היצירתיות שלי ולגבש משהו אחר בכל פעם מחדש. לפני למעלה מ-20 שנה, נסעתי למסע קסום באיים הפולינזים ושם למדתי להתחבר לאוכל ממקום קצת אחר. העזתי, נחשפתי, חקרתי והתנסיתי בכל מיני עולמות בהקשר הזה

לקחתי חלק בכל מיני סוגים של אירועים מיוחדים ולאחר שלמדתי, טיילתי ועבדתי בתחום מכל מיני מקומות החלטתי לחזור לארץ ולפתוח את העסק שלי. קייטרינג בוטיק שעובד קצת אחרת

אז איך זה עובד?

אני שמה דגש קודם כל על להבין את האירוע ביחד אתכם. איפה הוא מתקיים, כמה מוזמנים, איזו אוירה אתם רוצים ליצור, איך הייתם רוצים שהאוכל יוגשבשלב הבא אני תופרת תפריט מותאם אישית בהתאם לויזן שלכם. כמובן שאני פה למקד אתכם, לעזור לכם כדי שהפרטים הקטנים ישתלבו עם הגדולים, עם הטכני

במה אנחנו אחרים?

אז קודם כל אני שמה דגש מאוד גדול על בחירת חומרי הגלם. הטריות היא הדבר המרכזי שמוביל אותי והיא גם מה שמאפשר לי המון מגוון בתפריט, גמישות, יצירתיות וצבעוניות בכל מנה ומנה

אני עובדת עם ספקים מקומיים והפרודוקטים שאנחנו בוחרים לעבוד איתם הם פשוט מעולים. כל המנות שמרכיבות את התפריט שלי מבוססות על אותם חומרי גלם והכל מוכן עם המון מחשבה בעבודת יד

בנוסף, בחרתי ללכת על תפריט חלבי כדי לאפשר איזשהוא מגוון, לצד קלילות וזה פשוט מוכיח את עצמו בכל אירוע מחדש

אז אני שמחה לבשר לכם שבכל אירוע אני מתרגשת מחדש מההזדמנות ליצור, לפנק ולשמח אנשים. בכל פעם שניגשים אליי האורחים תוך כדי האירוע כדי להגיד איזו מילה טובה, הלב שלי מתמלא בגאווה ושמחה. אז אם אתם רוצים לשמוע ולדעת קצת יותר על איך זה עובד באמת, פשוט השאירו את הפרטים שלכם אצל באתר וביחד נגשים את החלום ונהפוך את האירוע שלכם למציאות.

נועה דניס

נועה דניס

נועה דניס פיתחה את אהבתה למטבח בילדותה במושב קדרון. בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
אחרי מסעותיה בעולם, פתחה נועה את חברת הקייטרינג המתגאה במטבח עם הפרודוקטים הטריים ביותר (מהגינה לצלחת) והטעימים ביותר.
נועה דניס