לפני שנערה מדמיינת את עצמה תחת חופה עם שמלה לבנה מדהימה לצד האביר על הסוס הלבן, היא חוגגת בת מצווה. אירוע מרגש, ססגוני וייחודי לא פחות. אם אתם נמצאים בחיפושים אחר קייטרינג חלבי כשר לבת מצווה ולא מצליחים למצוא את האנשים שיבינו בדיוק מה אתם רוצים ואיך להגשים לכם את החלום, הגעתם בדיוק למקום הנכון!. בת מצווה יכולה להתקיים בכל מיני מקומות, למשל בבית הפרטי שלכם או בחצר, משהו אינטימי וייחודי למשפחה ולחברים הקרובים, בחיק הטבע במקום פסטורלי או במקום אחר שמתאים למטרות של האירוע.

מי אני ומה אני מציעה לכם?

אז נעים מאוד! קוראים לי נועה דניס ואני הבעלים של קייטרינג בוטיק חלבי כשר. שמתי דגש על בניית תפריט מגוון, יצירתי המשלב בין שלוש מהאהבות הגדולות של חיי: איטליה, צרפת ויוון. אני מקפידה לשלב חומרי גלם סופר ייחודיים וטריים כדי שכל מנה וכל ביס יהיו לא פחות ממושלמים. אחרי שנים רבות של מסע בעולם הכולל לימודים, חופשות, מגורים ועבודה בחברות קייטרינג ואירוח מובילות, נחשפתי לקשת רחבה של תרבויות, אנשים, מנהגים, מאכלים וצבעים מה שהביא אותי להקים את הבייבי הפרטי שלי.

כשחזרתי לארץ, זיהיתי עד כמה הישראלים אותם אני כל כך אוהבת מחפשים פתרונות אירוח יצירתיים  וגמישים שיאפשרו לכבד את האורחים במנות קלילות ומגוונות מצד אחד, אך מצד שני שזה לא יבוא על חשבון השפע והצבעוניות בשולחן.

זו הסיבה שהחלטתי לאפשר ללקוחות שמגיעים אלי לבחור מבין כמה אופציות אירוח מדליקות כמו מגשי אירוח, מנות פינגר פוד, הגשה לשולחן או בופה אבל לפי הכל, אנחנו מאפיינים את האירוע, בונים את התפריט על פי הצורך ומשם השמיים הם הגבול.

זו הנקודה המתאימה עבורי גם לציין בפניכם שאם אתם מחפשים גם מקום, נשמח להציע לכם פתרון מושלם שמתאים ל- 40 מוזמנים, בת מצווה משפחתית באווירה סופר מיוחדת, אצלנו בוילה, רק 30 דקות מתל אביב. מקום שתוכנן ועוצב בדיוק למטרות כאלה.

אז מה כל כך מיוחד בנו?

אני באה ממקום שרואה את האוכל שמוגש בכל אירוע כמפתח להצלחתו. לכן, אני עושה שימוש אך ורק בחומרי גלם טריים הנבחרים בקפידה רבה, כאשר רובם מגיעים אליי מספקים מקומיים. אני שמה דגש על בריאות ונותנת את האופציה לבנות תפריט צמחוני, טבעוני ואפילו מנות לאנשים עם רגישות לגלוטן, לקטוז ושאר אלרגיות.

בנוסף, את המנות אנחנו מכינים בסמוך לאירוע או בזמן האירוע ולכן לטריות יש כאן תפקיד מרכזי שבעצם הופך את האוכל למשהו קצת אחר. השילוב בין מרכיבים מעולים, אוכל טרי ובריא, הופכים את החוויה הקולינרית של האורחים לבלתי נשכחת.

אז איך זה עובד?

לפני שמתחילים לבחור את המנות לבת המצווה שלכם, חשוב לבנות קצת את האירוע ולחשוב על הפרטים הקטנים כדי שהכל יסונכרן ותהיה הרמוניה בין הבחירות שלנו. זה המקום לענות על שאלות כמו כמות המוזמנים, הלוקיישן, הסגנון העיצובי של המקום, האווירה שאתם רוצים ליצור, האם זה אירוע עם ילדים או רק לגדולים ועוד. לאחר מכן, נוכל לבנות תפריט שמתאים בדיוק למאפייני האירוע ולחשוב על סגנון הגשה מתאים. כמובן, שאם תרצו ניתן לשדרג את האירוע שלכם עם כל מיני שירותים משלימים כמו בר שתייה קלה, בר אלכוהול, בר שתייה חמה, מפות, שולחנות, כיסאות… הכל כדי שלא תצטרכו לחשוב יותר מדי ותגיעו לאירוע שלכם ממש כמו מלכים.

לפרטים נוספים אשמח אם תיצרו איתי קשר דרך האתר ואני אדאג לחזור אליכם ממש בקרוב.

נועה דניס

נועה דניס

נועה דניס פיתחה את אהבתה למטבח בילדותה במושב קדרון. בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
אחרי מסעותיה בעולם, פתחה נועה את חברת הקייטרינג המתגאה במטבח עם הפרודוקטים הטריים ביותר (מהגינה לצלחת) והטעימים ביותר.
נועה דניס

Latest posts by נועה דניס (see all)