מחפשים קייטרינג חלבי בבית פרטי עד 150 איש? הגעתם למקום הנכון! כנראה שאחרי התלבטויות רבות, החלטתם לקיים את האירוע שלכם דווקא בבית. יש משהו מאוד אותנטי וייחודי בחוויה שנוצרת באירוע כזה שמתקיים במרחב הפרטי והאינטימי שלנו. באופן טבעי, אנחנו מרגישים הכי בנוח בעולם, מרגישים באזור הבטוח והנעים שלנו. הבית.

יש לנו את כל המרחב לעצב את החלל בדיוק כמו שאנו חולמים ולחשוב על כל פרט ופרט כדי להפיק את האירוע המושלם. אחד הדברים הכי חשובים באירוע מהסוג הזה ובכלל באירועים הוא האוכל.

אין סיבה בעולם שלמרות שהאירוע שלכם מתקיים בבית, עדין לא תגיעו אליו כמו כל האורחים, ממש כמו מלכים ותיהנו מאוכל ברמה קולינרית הכי גבוהה שיש היום.

אז שלום ונעים להכיר. קוראים לי נועה דניס ואני שפית וקונדיטורית עם התמחות בשניים מהמטבחים המובילים בעולם ולא בכדי: המטבח הצרפתי והאיטלקי.

אחרי מסע גדוש בחוויות במקומות הכי מדהימים שקיימים בעולם, מסע המשלב לימודים, עבודה וחשיפה לתרבויות שונות, החלטתי לחזור לארץ ולהקים את הבייבי הפרטי שלי. השילוב בין אהבה אינסופית לאנשים ואירוח, תשוקה לאוכל ויצירתיות הופכים כל מנה בתפריט שלי לסופר מיוחדת. בשנים האחרונות התנסיתי בארגון והפקה של אירועים קטנים משפחתיים בבתים פרטיים בכל רחבי הארץ וזו ההזדמנות שלכם לצאת לחוויה ייחודית ביחד איתי. לא משנה אם אתם מארגנים חתונה משפחתית, מסיבת אירוסין או יום הולדת עגול, אני מבטיחה לכם שכל פרט ופרט יילקחו בחשבון וביחד נוכל ליצור אירוע שהוא לא פחות ממושלם.

מדוע חשוב לבחור בקייטרינג המתמחה באירועים פרטיים בבית?

יש הבדל מאוד גדול בין אירוע שמתקיים באולם או גן אירועים לצורך העניין לבין אירוע שאנחנו בוחרים להפיק בבית שלנו. זה מתחיל בסידור החלל בין אם החיצוני, הפנימי ובין אם בשילוב של השניים, זה ממשיך בהתארגנות מבחינת ההכנות לאוכל, הכנת המטבח ואזורי הישיבה, האזור שממנו אנשים יקחו את השתייה שלהם ועד העיצוב של המקום והמוזיקה שבוחרים ברקע. אנו יודעים ומרגישים בדיוק איך זה צריך להיראות ויש לנו את כל הציוד הנדרש בכדי שהאירוע אכן יוכל להתקיים במרחב הפרטי שלכם בסינרגיה מלאה ובהרמוניה.

ומה לגבי האוכל?

אוכל בעיניי הוא מהות האירוע. הרי בסופו של דבר זה הדבר הראשון שאנשים רוצים להתנסות בחוויה כבר ברגע שהם נכנסים בדלת וזה גם הדבר האחרון שהם זוכרים. הביס המתוק הזה עם כוס האספרסו המדויקת וההפוך המפנק. הכל חייב להיות מושלם. אוכל מייצר אווירה באירוע, הוא מפגיש בין אנשים ובעיקר עושה לכולנו טוב על הלב והנשמה.

אז איך זה בעצם עובד?

הדבר הכי חשוב הוא קודם כל להבין את האירוע ואת המאפיינים שלו. חשוב להבין כמה אנשים מוזמנים, איזה סגנון אירוח אתם מחפשים ואילו מנות הייתם רוצים שיוגשו.

סוג האירוע גם הוא חשוב שכן ההתייחסות לחתונה, שונה מההתייחסות ליום הולדת למשל.

לאחר שנגדיר ונבין את כל הצרכים של האירוע אוכל לגשת לבניית תפריט המותאם אישית עבורכם ועבור האורחים שלכם, תוך התייחסות כמובן למקום האירוע.

בנוסף, הקייטרינג שלנו מציע עוד מגוון של שירותים משלימים כמו שתייה קלה, אלכוהול, עמדת קפה, כלים וסכו“ם, מפות, שולחנות, כיסאות וכדומה – הכל במטרה שתתעסקו עם כמה שפחות דברים הקשורים לאירוח ותוכלו להגיע ממש כמו האורחים שלכם וכך לחסוך זמן יקר ואנרגיה.

אז אם אתם מחפשים אירוע קצת אחר, בו כל פרט ופרט נלקח בחשבון, אני מזמינה אתכם להשאיר את הפרטים שלכם אצלי באתר ואני אשמח לחזור אליכם עם כל התשובות, בדרך לאירוע בלתי נשכח!

נועה דניס

נועה דניס

נועה דניס פיתחה את אהבתה למטבח בילדותה במושב קדרון. בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
אחרי מסעותיה בעולם, פתחה נועה את חברת הקייטרינג המתגאה במטבח עם הפרודוקטים הטריים ביותר (מהגינה לצלחת) והטעימים ביותר.
נועה דניס