מחפשים בופה קייטרינג חלבי כשר? הגעתם בול למקום הנכון! שלום ונעים להכיר. קוראים לי נועה דניס ואני שפית וקונדיטורית עם תשוקה אדירה לאוכל, אנשים ואירועים ייחודיים. הפעם בחרתי לספר לכם על אחד מפתרונות האירוח המוצלחים בעיניי, פתרון שמתאים כמעט לכל אירוע בכל סדר גודל שהוא: קטן ואינטימי, ביתי או בחצר, יום הולדת או חגיגת חינה – זה פשוט תמיד עובד ובגדול. בופה או מזנון להגשה עצמית.

מה זה בכלל בופה?

בופה הוא בעצם מזנון הגשה עצמית שבו אנו מגישים את שלל המנות שבחרנו כחלק בלתי נפרד מהתפריט שלנו בשולחן אחד מרכזי.

כל אורח, ניגש לשולחן הזה, בוחן, מסתקרן, סורק עם העיניים ופשוט בוחר את המנות שנראות לו הכי מעניינות והכי טעימות.

מכאן השמיים הם הגבול משום שאפשר לשלב במזנון הגשה עצמית עצמו מגוון של רעיונות. למשל, אפשר ללכת על מגשי אירוח צבעוניים עם שפע של מנות, אפשר לשלב גם סלטים מעניינים במרכז השולחן או בכלל לבחור במנות פינגר פוד שלא מצריכות שום התארגנות, אפילו לא צלחת.

בופה- מדוע מדובר בפתרון אירוח מוצלח כל כך?

אז יש לכך כמה סיבות. קודם כל, כמו שכבר כתבתי לכם לפני כן, מדובר בפתרון שמתאים לכל סוגי האירועים: אירועים פרטיים כמו למשל ימי הולדת או אפילו שבת חתן, אירועים שבחצר בעונת האביב, הסתיו או הקיץ, אירועים עסקיים כמו למשל ימי גיבוש או הרמות כוסית ועוד. מזנון הגשה עצמית יכול להתאים לאירוע קטן ואינטימי של עד 20 אנשים, לאירוע קצת יותר גדול של עד 40 אנשים או אפילו לאירוע של עד 70 מוזמנים. זה תמיד תופס.

הסיבה השנייה שאני מאוד אוהבת בופה היא הגמישות והקלילות שזה מכניס לאירוע. זה כזה לא מחייב. אין את הרשמיות שיש בסגנונות אחרים כמו סגנון הגשה לשולחן למשל.

בנוסף, מזנון להגשה עצמית הופך את כל האירוח לגמיש ואת התפריט למגוון.

אין קיבעון על מנה אחת, שתיים או שלוש, אפשר ללכת על זה ולקחת את השולחן שלנו לכל מיני כיוונים כמו למשל בופה בסגנון איטלקי, בופה יווני, צרפתי או ים תיכוני.

אז מה זה אוכל בשבילי?

וואו. אוכל בשבילי זה הכל. אין מספיק מקום בדף על מנת שאוכל לתאר את התשוקה האדירה שיש לי לאוכל. אוכל זה צבעים, אוכל זה טעמים, אוכל זה לרגש, אוכל זה חושים, אוכל זה אנשים ובעיקר, אוכל זה שמחה גדולה בלב.

הקמתי את הקייטרינג שלי אחרי מסעות רבים וארוכים בעולם. גרתי, טיילתי וביקרתי, לקחתי חלק במגוון של אירועים ולמדתי מהטובים ביותר.

עכשיו אני כאן כדי לשתף אתכם במסע שכולו תרבויות, שפע וצבע קולינרי שיהפוך את האירוע שלכם לייחודי ובלתי נשכח.

איך הבופה משתלב באירוע שלכם?

ברגע שנבין ביחד את האירוע שלכם כלומר איפה הוא מתקיים, על כמה אנשים חשבתם, איזו אוירה אתם רוצים ליצור ואיזה מתחברות אליכם ולטעמים שאתם אוהבים, נוכל להתקדם. אשלח לכם תפריט ייחודי שאבנה עבור האירוע שלכם ולתקציב העומד ברשותכם. בשלב הבא נתכנן את האירוע קצת יותר לפרטים, נחליט על סגנון ההגשה המתאים, על מיקום השולחנות, על הסדר, נבחר את האלכוהול והשתייה, בקיצור נעשה סדר בשביל שאתם תוכלו להגיע לאירוע שלכם בלי דאגות, בראש שקט ופשוט ליהנות. אני מזמינה אתכם להשאיר את הפרטים שלכם אצלי באתר וביחד נצא למסע קסום שכולו אוכל וטעמים מדהימים.

נועה דניס

נועה דניס

נועה דניס פיתחה את אהבתה למטבח בילדותה במושב קדרון. בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
אחרי מסעותיה בעולם, פתחה נועה את חברת הקייטרינג המתגאה במטבח עם הפרודוקטים הטריים ביותר (מהגינה לצלחת) והטעימים ביותר.
נועה דניס

Latest posts by נועה דניס (see all)