קייטרינג ליום הולדת

יום הולדת עגול מגיע בקרוב לאחד מבני המשפחה הקרובה שלנו וקיימות התלבטויות רבות היכן לחגוג ובאיזו דרך. האפשרויות הן רבות ומגוונות.

  • מסיבה בביתו של בעל השמחה, כשקייטרינג משובח יגיש את מטעמיו הייחודיים.
  • מסיבה באולם, בחוף הים, ביער, או בגן אירועים מושקע הנושק לטבע.

לקייטרינג נועה דניס יש פתרונות גם לכך וגם לכך, תוך יישום תפיסת עולם המבדילה קייטרינג זה ביחסה המושלם ללקוח, כי האירוע שלו הוא האירוע שלי.

אז איך מתכננים קייטרינג ליום הולדת? באפשרות הראשונה, נערכים לעריכת חגיגת יום הולדת, מסכמים על הקונספט וחושבים יחד על התפריט המתאים ביותר לאורחי האירוע. יש כמה גורמים שמשפיעים על החלטה זו, הרכב האורחים אם יהיו בו גם ילדים, מהו הטרנד הקולינרי האהוב על האורחים, אם ידוע למשפחה. שעת האירוע, אם מדובר בחגיגה שמתחילה מאוחר בערב או בשעות הבוקר.

לאחר איסוף כל הנתונים, מוגשת הצעה לתפריט משובח הכולל טעמים רבים ומגוונים של סלטים, פסטות מעלי בצק טריים, דגים, קישים, לזניות והצעות רבות נוספות. לקינוח יוגשו פטיפורים מעניינים ומפתיעים, ושלל פירות העונה.

באפשרות השנייה, יוזמנו החוגגים להגיע למקום שייבחר על ידי החוגג, או יוזמנו למרבדי הדשא במושב קדרון, שם בין הפרדסים והמטעים שוכנת הווילה היפהפייה של נועה דניס. הבית והחצר ערוכים לחגיגה של אירועים אינטימיים עבור 150-100 אורחים מאושרים.

קייטרינג ליום הולדת אצל נועה דניס, דואג למלוא משימת האירוח, גם קולינריה, גם עיצוב השטח, אביזרים נלווים וכל הלוגיסטיקה הנדרשת לאספקת כסאות שולחנות וכו'. בעלי השמחה מיידעים על צרכי המסיבה וכל מה שהזמינו יגיע לאירוע בזמן ויאורגן בצורה המיטבית לקראת האירוע

ימי ההולדת קשורים פעמים רבות סביב נושא נבחר. החצר מעוצבת באביזרים התואמים את הנושא הנבחר והאורחים נכנסים לאווירה קסומה.

במטבח עובדים בסטנדרטים הנהוגים באירופה ובארה"ב, מכינים את כל המנות תוך שימוש בחומרי הגלם המשובחים ביותר שאפשר לרכוש בארץ מייצור מקומי או מיבואנים. הירקות, הפירות הטרים ועשבי התיבול מגיעים היישר מהשדה ודגים מובחרים וטריים עושים את דרכם כל בוקר מהנמל למטבח.

כל המאכלים עשויים מתוצרת עצמית, ריבות מיוחדות, בצק צרפתי עבור עלי פסטה, שממנה מכינים לזניות, פסטה ורביולי ממולא. קישים אישיים בשפע אפשרויות מילוי נאפים בתנורים, גבינות ייחודיות מאירופה ומהארץ פרוסות על מגשים, סלטים צבעוניים המורכבים משילובים מפתיעים של ירקות מגוונים היוצרים טעמים נפלאים וערבים לחיכם של האורחים .

מגשי האירוח המרהיבים הנפרסים לעיני האורחים מדהימים אותם ביופיים, בנראותם ובאסתטיקה הרבה שלהם. כל פרט מוקפד והתוצר הסופי יפהפה.

קייטרינג ליום הולדת של נועה דניס חרט על דגלו לתת שירות מצוין לאורך כל הדרך, מרגע הזמנת האירוע ועד סיומו של האירוע. תשומת הלב המלאה של מארגני האירוע והאוכל המשובח, יוצרים לקייטרינג הייחודי של נועה דניס קהל לקוחות קבועים ומרוצים שגדל מיום ליום.

 

 

נועה דניס

נועה דניס

נועה דניס פיתחה את אהבתה למטבח בילדותה במושב קדרון. בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה – Le Cordon Bleu.
אחרי מסעותיה בעולם, פתחה נועה את חברת הקייטרינג המתגאה במטבח עם הפרודוקטים הטריים ביותר (מהגינה לצלחת) והטעימים ביותר.
נועה דניס